Dženifer Aniston važi za jednu od najzgodnijih žena u Holivudu, a iako je napunila 53 godine, njen izgled nije se mnogo promenio od onog po kome je pamtimo kao Rejčel iz kultne serije "Prijatelji".

Između ove dve fotografije razlika je 17 godina, a iako iza svega stoji dobra genetika, Dženifer je svoju mladolikost poprilično platila.

Ukoliko bi neko želeo da prati njen ritam morao bi da izvoji pozamašnu svotu novca, a u nastavku vam otkrivamo koliko glumica izdvaja kako bi sačuvala svoj savršem izgled.

Dženifer Aniston izdavaja pozamašnu svotu novca za negu.
Shuterstock 

ISHRANA – oko 19.000 evra godišnje

Pre „Prijatelja“ i pre slave, Dženifer je bila dosta krupnija. Čak je jednom prilikom priznala da joj je agent rekao da neće dobiti ulogu jer je bucmasta.

- Rekla sam mu: „Štaaa?!“, ali moja ishrana je zaista bila užasna. Milkšejkovi i pomfrit sa prelivom. Bilo je jako dobro što sam u tom trenutku počela da vodim računa o ishrani – rekla je Dženifer.

Kasnih 90-ih, Dženifer je krenula na Atkinsovu dijetu i postala najveća mušterija kompanije „Diet Designs“ koja radi dostavu balansiranih i zravih obroka. Kažu da i dalje uživa u ovim obrocima, a za taj luksuz nedeljno izdvaja 360 evra.

Dženifer Aniston ima strog režim ishrane.
Globe Photos/Mediapunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

LICE – oko 7.000 evra

Taj večito svež izgled lice ne košta malo, i ne dobija se lako. Dženifer je isprobala gotovo svaki luksuzni tretman lica i to se na njoj i te kako vidi.

Još od 2000. godine nega njena lica je jako ozbiljna i skupa. Na početku je koristila kreme bogate alfa hidroksi kiselinama, a sada koristi laserske tretmane lica koji na nehirurški način zatežu lice.

Dženifer Aniston ide na laserke tretmane zatezanja lica.
Li Ying / Zuma Press / Profimedia 

ŠMINKA – oko 800 evra mesečno

Njena dnevna šminka je jako skromna – „Šanel“ maskara (30 evra) i korektor (30 evra), „Laura Mercier“ tonirana krema (40 evra), a kada joj treba jače prekrivanje onda koristi „Armanijev“ puder koji košta 45 evra.

Takođe koristi i „Hauschka“ balzam za usne (10 evra) i „Šanel“ puder u prahu (36 evra), što znači da joj treba skoro 200 evra kako bi izašla iz kuće.

Dženifer Aniston privatno ozbegava šminku.
Shutterstock 

KOSA - oko 8.000 evra

Najbolji prijatelj Dženifer Aniston je upravo njen frizer Kris Mekmilan koji je zadužen za njenu prepoznatljivu frizuru još od 1994. godine i šišanje naplaćuje oko 500 evra.

Što se boje tiče, za nju je zadužen Majkl Kanale koji naplaćuje oko 400 evra po farbanju. I jednog i drugog frizera Dženifer posećuje na svakih šest nedelja.

Kosa Dženifer Aniston postala je njen zaštitni znak.
Shutterstock 

NOGE – oko 44.000 evra godišnje

Dženifer je pravi fitnes fanatik. Vežba šest puta nedeljno u svojoj ogromnoj kući na Beverli Hilsu. Od toga tri treninga provodi sa trenerom Mendi Ingber, a to je košta preko 800 evra nedeljno.

Dženifer Aniston veliki je ljubitelj vežbanja.
Shutterstock 

OBRVE - preko 800 evra godišnje

Uvek besprekorna Dženifer ulaže dosta novca u negu svojih obrva. O njima već godinama brine slavna holivudska kozmetičarka Anastasija Soare, čiji klijenti su i Kim Kardašijan i Viktorija Bekam, a jedan tretman košta oko 70 evra.

TEN – oko 2.200 evra godišnje

Već decenijama Dženifer izbegava sunce i održava veštački ten za koji je zadužen jedan salon u Zapadnom Holivudu. Na prskanje ide jednom nedeljno, a jedna poseta košta oko 40 dolara.

Dženifer Aniston ne izlaže svoju kožu sunčevim zracima.
Youtube 

VRAT – oko 420 evra

Nijedna žena koja je pregazila četrdesetu ne voli svoj vrat, a ni Dženifer nije izuzetak. Ona se kune u “Euoko Fractional Neck Lift Concentrate” za podizanje vrata koji košta oko 420 evra. Jedna teglica traje oko godinu dana.

NOS – oko 23.000 evra

Dženifer je potvrdila da je dva puta išla kod plastičara kako bi sredila nos. Prvi put pre “Prijatelja” i drugi 2008. godine baš u vreme razvoda sa Bredom Pitom i njegove prevare sa Anđelinom.

Jedinu operaciju koju Dženifer Aniston ptiznaje je operacija nosa.
Vital Proteins/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

GRUDI – oko 6.000 evra

Da li je uradila grudi ili ne? Bilo je dosta spekulacija, ali ih Dženifer nikada nije potvrdila.

Bilo kako bilo. holivudski plastični hirurg Zara Harutinuan rekao je prošlog leta da misli da se Dženifer podvrgla mastopeksiji, proceduri koja podiže i učvršćuje grudi, ali ih ne uvećava.

GODIŠNJA CIFRA – oko 82.000 evra

Razmak između dve slike sa početka teksta je 17 godina i tako se dolazi do cifre od 1.5 miliona evra, a vi samo procenite da li se ulaganje isplatilo.

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Aniston veoma vodi računa o svom izgledu


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!