Dženifer Aniston i Džastin Teru bili su zajedno sedam godina, a kada su u februaru 2018. godine saopštili da se razvode, usledilo je iznenađenje mnogih.

Iako brojni obožavatelji harizmatične glumice nisu prihvatali činjenicu da je u vezi sa Džastinom, glumac je uspeo da osvoji publiku tek nakon njihovog razvoda.

Mnogi su mislila da je Džastin Teru sa Dženifer iz koristi, ali onda su shvatili da nisu u pravu.
All Access Photo / Splash / Profimedia 

Mnogi su mislili da je Džastin sa Dženifer samo iz koristi, budući da glumica poseduje veliku slavu i novac koje je stekla brojnim ulogama.

Verili su se 2012. a venčali tri godine kasnije. Međutim, nakon pet godina zajedničkog života, par je rešio da okonča brak, a o razlozima razvoda se godinama polemisalo. Jedino što su Džen i Džastin tada rekli je da ostaju prijatelji i da će se zauvek poštovati, ali to nije sprečilo druge da komentarišu tok situacije, često nimalo u pozitivnom maniru.

Ipak, zbog brojnih simpatičnih postupaka Džastina Terua i njegovog ophođenja prema Dženifer nakon razvoda, glumac je konačno pridobio simpatije ljudi.

Mnogi su se uverili da su bili u krivu i na kraju je mnogima bilo žao što je njihovoj ljubavi došao kraj. Posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da su zaista izgledali srećno tokom braka.

Džastin Teru i Dženifer Aniston imaju savršen odnos i nakon razvoda, ostali su prijatelji.
Curtis Sabir / Splash / Profimedia 

Dženifer je nedavno pokrenula svoj brend proizvoda za zaštitu i negu kose, a to bez Džastinove podrške nikako nije moglo proći. Glumac se povodom te teme oglasio i na društvenim mrežama.

- LolaVie radi. Hvala vam B i Lola - napisao je uz fotografiju proizvoda koju je objavio na Instagramu.

Nekoliko meseci nakon razvoda, Džastin je u intervjuu za The New York Times izričito tvrdio da je prekid bio prijateljski, ali da mu se srce svakako slomilo.

Bila je to šokantna vest za fanove širom sveta, pogotovo činjenica da su sve hteli da odrade privatno, bez prevelikog uplitanja javnosti, a nosili su titulu jednog od omiljenih holivudskih parova.

- Dobre vesti su da, biram reči vrlo pažljivo sada, da je to bio jedan nežan i obziran prekid, bez ikakvih neprijateljskih osećanja. Sve je bilo na prijateljskom nivou.

Dosadno je to možda, ali znate, poštujemo jedno drugo dovoljno da ne nanosimo bol jedno drugom. Bilo je srceparajuće i bolno u smislu da nam prijateljski odnos neće ostati isti. Ali i to se sada menja i oboje smo ponosni zbog toga - izjavio je tada Džastin.

Bred Pit je navodno razlog razvoda Dženifer i Džastina.
Emma McIntyre / PictureLux / Profimedia 

Jednom prilikom su u javnost procurile informacije da je do razvoda došlo jer je Džastinu smetao bliski odnos Dženifer i Breda Pita.

Navodno, on je shvatio da Dženifer nikad nije prestala da voli Breda iako joj je slomio srce i tada su obavili veoma emotivan razgovor, kako tvrde izvori bliski nekadašnjem paru, nakon čega su doneli odluku da se razvedu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!