Ljubitelji "Prijatelja" sigurno se sećaju jedne od najvećih "rak - rana" čuvenog Rosa, zgodnog Italijana Paola sa kojim se zabavljala Rejčel u jednom trenutku.

Njegovim zavodničkim sposobnostima retko ko je mogao da odoli, a Rejčel je raskinula sa njim tek kad se udvarao njenoj prijateljici Fibi.

rejcel i paolo u prijateljima
printscreen/youtube 

Od tih epizoda prošla je ravno 26 godina, A Kosima Fuska, koji je igrao zgodnog Paola, danas bi retko ko prepoznao. Danas umesto duge crne kose koja mu je bila zaštitni znak ima kratku frizuru i prosedu bradu, a tu je i po koja bora. 

Ipak, ne može se osporiti da ga još uvek krasi prepoznatljiv italijanski šmek.

Nakon uloge u "Prijateljima", karijera izalijanskog glumca išla je uzlaznom putanjom. Imao je uloge u serijama "Alias" i "Mentalist", a onda se posvetio karijeri u rodnoj Italiji.

Uskoro bi trebalo da ga gledamo u najnovijem filmu "Veneciafrenia", a igrao je u pozorištu ali u brojnim italijanskim ostvarenjima.

Kako je izgledao nekad, a kako izgleda danas pogledajte u galeriji ispod, a verujemo da ćete i dan - danas prepoznati onog vrcavog Paola na čiji šarm je pala Rejčel, ali i mnoge druge dame iz "Prijatelja".

printscreen/instagram Kosimo Fusko, Paolo iz "Prijatelja", nekad i sad