Kada su zvezde "Prijatelja", Rejčel i Ros, odnosno Dženifer Aniston i Dejvid Švimer konačno priznali da su sve vreme tokom emitovanja serije postojale obostrane simpatije, fanovi su uglavnom reagovali sa "znali smo!"

Međutim, kada su se nedavno pojavile informacije da su sada, nakon toliko godina, Rejčel i Ros zajedno i to u realnom životu, obožavatelji širom sveta ostali su u potpunom šoku.

Pored "Benifera" to je možda jedina veza koju su svi više nego željno očekivali.

Malo je reći da su se društvene mreže samo za prva 24 sata usijale od komentara, mimova, fora i fazona na račun para, a bilo je i pitanje vremena kada će se neko od aktera konačno oglasiti.

rejcel i ros u prijateljima
Youtube 

Sve do sad!

Čuveni Rod Geler rešio je da progovori na ovu temu i razjasni da li u pričama ima ili nema istine. Međutim, na žalost mnogih, Dejvid Švimer je samo potvrdio ono što smo negde svi mi znali - ništa od svega!

"Nema istine u tračevima o romansi", bio je koncizan u svom izlaganju Dejvid Švimer, a prenosi britanski "Sun".

Time je "srušio Sneška" mnogima koji su se nadali da će par sa ekrana obistiniti romansu sada kada su oboje u zrelim godinama i "single and ready to mingle".

Ono što je takođe podgrejalo glasine jeste i činjenica da su oboje 2017. godine u kratkom vremenskom razdoblju objavili krahove brakova. Anistonova sa Džastinom Teruksom, a Švimer sa umetnicom Zoe Bakman.

rejcel i ros u prijateljima
Youtube 

Ipak, tužne vesti nisu omele fanove da nastave sa pravljenjem šala na račun (ne)suđene veze "Prijatelja", a u nastavku pogledajte neke od najkreativnijih primera.