Da nam je neko rekao pre više od godinu ipo dana da će ceo svet stati zbog pandemije korona virusa, verujemo da niko od nas u to ne bi poverovao.

Ali evo nas, gazimo drugu godinu borbe, u cilju da što pre živimo onaj bezbrižan život kakav smo poznavali ranije.

Baš iz tog razloga, svetski stručnjaci apeluju na vakcinaciju, ali i dalje ima veliki broj onih koji su protiv.

O svemu tome otvoreno je govorila i slavna "Rejčel", odnosno Dženifer Aniston prilikom nedavnog intervjua za Sky News.

Naime, ona kaže da još uvek postoji veliki broj ljudi koji su antivakseri, što se njoj ne dopada. Zbog svega toga, gubi prijatelje na nedeljnom nivou.

dzenifer aniston prekinula je par prijateljstava zbog vakcinacije
Shuterstock 

- To je prava šteta, upravo sam izgubila nekoliko prijatelja, jer nisu vakcinisani ili nisu hteli da otkriju da li su se vakcinisali ili ne. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali mnoga mišljenja nisu zasnovana ni na čemu osim na strahu ili propagandi - smatra Anistonova.

- Morala sam de presečem neke veze, ali tako je moralo da bude.

Inače, zvezda serije "Prijatelji" primila je vakcinu protiv koronavirisa prvom prilika, a tu vest tada je objavila na svom Instagram profilu.

- Vakcinisana sam i osećaj je zaista dobar! Ekstremno smo srećni i privilegovani što trenutno imamo vakcine u USA, ali to nije svugde slučaj, nažalost. Kao što znamo, od zdravlja jednog čoveka zavisi zdravlje svih nas… Mislim na one koji nemaju ili neće imati priliku da se vakcinišu, zagrle svoje prijatelje i članove porodice - napisala je Dženifer objavivši i svoju sliku na ovoj društvenoj mreži.

Takođe, Glumica je najavila da se udružila sa neprofitnom organizacijom "Americares" kako bi prodavala proizvode sa tematikom serije "Prijatelji" i da će polovinu zarade dati centru za pružanje pomoći i brigu o mentalnom zdravlju.