Lisa Tranel odglumila je scenu iz prijatelja uz snimak Rejčelinog glasa i tako postala novootkrivena dvojnica Dženifer Aniston. Obožavatelji 'Prijatelja' oduševili su se videom koji je do sad pregledan 3,7 miliona puta i prikupio je više od pola miliona lajkova.

Scena koju oponaša Lisa je iz 11. epizode treće sezone, u kojoj Rejčel drži monolog: "Želim da dam otkaz, ali onda pomislim da treba da izdržim. Zatim pomislim zašto bi osoba ostala u tako izazovnom poslu samo zato što je malo povezan s njenim interesom", glasio je monolog Rejčel Grin.

@she_plusthree

You know what I mean?

♬ original sound - Friends

Odlično je oponašala Rejčeline izraze lica, a pratioci su se u komentarima oduševili.

"Stvarno sam mislila da je ovo Dženifer Aniston", "Wow, skinula si sve njene ekspresije lica", "Neka neko označi Dženifer na ovom videu da ih spojimo", "Možeš li više ličiti na Rejčl?" samo su neki od komentara.

Inače, Lisa na "Tik Tok-u" ima skoro 185.000 pratilaca, dok je na Instagramu prati skoro 14.000. O sličnosti sa glumicom, rekla je: "Zaista mislim da ne izgledam kao Dženifer Aniston, a to ne misli ni moja porodica", rekla je Lisa kroz smeh za "Page Six".