Posetioci su mogli da biraju među velikom ponudom burgera najboljih burger restorana i barova: Ж Burger, Loco chef, Toster bar, Mesožder, Burger bar, Fat boys, Reshetka bar, American Burger by Travis, a da se usput zaslade i omiljenom - Crnom Ovcom i njihovim fenomenalni sladoledima.

Na Kališu je grmelo od sjajne atmosfere svakog dana: gradski DJ-jevi, sunčanje, centralni šak sa hladnim koktelima napravljenim od strane koktel majstora festivala, bendovi i poznate face koje su uživale uz sjajnu atmosferu na Kališu.

Da stvar bude uzbudljivija, dodeljene su i nagrade: pobednik stručnog žirija su FatBoys burgeri, Ж Burger je odneo prvo mesto po oceni publike, a ekipa iz Burger Bar-a osvojila je nagradu za najbolji štand.

burger fest na kalemegdanu
Promo 

Dokaz da je regionalnoj publici falio ovakav festival, bio je prepun Kališ, ali je za svakoga bilo ponešto - od aktivacija, sunčanja, stonog tenisa i fudbala, pikada, radionica za mlade kuvare… Sve što garantuje dobru zabavu! Posetioci su trag svoje posete ostavili i na Instagram stranici festivala, gde možete videti najbolje momente i atmosferu koja nas je razdrmala!

burger festival na kalemegdanu
Promo 

Pod utiscima smo, pa zato jedva čekamo (i najavljujemo): vidimo se uskoro na sledećem BURGER FESTU - i ovog puta nema opravdanih izostanaka!

Burger festival na kalemegdanu
Promo 

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Coca - Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Grand Kafa.

Burger festival na kalemegdanu
Promo 

Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.

burger fest na kalemgdanu
Promo