Najomiljeniji televizijski par sigurno su Rejčel Grin i Ros Geler, zvezde serije "Prijatelji". Kako strani mediji prenose glumci Dženifer Aniston i Dejvid Švimer navodno su u emotivnoj vezi, a ova vest obradovala je mnogobrojne fanove.

Oni tokom snimanja "Prijatelji - Okupljanje" priznali da su tokom hit serije na početku bili zaljubljeni jedno u drugo. Međutim, izgleda da se sve promenilo nakon snimanja okupljanja, kada su, kako se navodi, shvatili da su im se probudila osećanja iz prošlosti.

- Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da je sećanje na prošlost izazvalo osećanja kod oboje i da je hemija koju su uvek morali da sahranjuju još uvek tu. Počeli su da šalju poruke odmah nakon snimanja, a prošlog meseca Dejvid je odleteo iz svoje kuće u Njujorku da vidi Džen u LA -u, rekao je izvor za Closer.

dejvid svimer
Youtube 

Upućeni su tvrdili da su Dženifer i Dejvid provodili vreme u glumičinoj kući, gde su uveče "spremali večere i uživali u kvalitetnom zajedničkom vremenu, ćaskanju i smehu."

- Takođe su primećeni kako piju vino, duboko u razgovoru, dok su šetali jednim od Dženinih omiljenih vinograda u Santa Barbari, gde je bilo jasno da između njih ima mnogo hemije, rekao je izvor.

Predstavnici Švimera i Aniston demantovali za Fox News, da su oni u emotivnoj vezi, međutim, to ne bi bio prvi put da slavni par krije ljubavnu romansu.

dzenifer aniston
Youtube 

Njih dvoje su na okupljanju Prijatelja priznali emocije na okupljanju "Prijatelja", ali da im je prvi poljubac bio pred kamerama i da nikada nije bilo ništa više između njih.

- Oboje smo se snažno gnječili, ali bilo je to kao da su prošla dva broda. Jedno od nas je uvek bilo u vezi i nikada nismo prešli tu granicu, rekao je Švimer.

- Sećam se da sam jednom rekla Dejvidu: "Biće to velika šteta ako se prvi put ti i ja poljubimo na nacionalnoj televiziji.". I svakako je to bilo. Samo smo kanalisali sve naše obožavanje i ljubav jedno prema drugom u Ros i Rejčel, rekla je Dženifer.

Youtube Rejčel i Ros