Od kada je sveta i veka, Holivud je bio mesto gde su se nekako uglavnom "probijali" lepi i mršavi ljudi. Pogotovo kada su u pitanju žene.

Standardi lepote često su pomerali sve moguće granice, a da bi ostali na A listi, neretko su glumci morali da žive po veoma striktnim režimima.

I dok se danas mnogi bore da se to jednom za svagda promeni, ima i onih koji nemaju ništa protiv "vojničkog stila života".

Jedna od njih je i Dženifer Aniston, koja je zvezda septembarskog izdanja magazina "InStyle", a u opširnom intervjuu otkrila je neverovatne detalje svoje dnevne rutine. Glumica je ispričala da je toliko disciplinovana da pojede jedan čips i jednu bombonicu dnevno.

Istina jeste da čuvena "Rejčel" izgleda neverovatno iako ima 52 godine, a čini se da s godinama ima sve bolju i bolju liniju, te da bez problema može da stane "na crtu" i daleko mlađim glumicama.

dzenifer aniston zvezda je septembarskog magazina in style
Cathy Gibson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako je prvi ratnik kada je teretana u pitanju, glumica je iskreno rekla da neretko zvuči "dosadno" jer ima toliko samokontrole kada je u pitanju nezdrava hrana. Čak i ako otvori kesicu čipsa u kriznim trenucima, uspeva da se uzdrži od grickanja.

Pitali su je šta jede kada je pod stresom, a njen odgovor je bio: "Jedan čips".

Onda su je zamolili da objasni da li zaista misli na samo jedan komadić čipsa iz kesice.

Odgovorila je: "Uglavnom da. Dobra sam u tome. Mogu da pojedem jednu M&M bombonu, ​​jedan čips. Znam, to je tako iritantno".

dzenifer aniston ne voli koktele
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, otkrila je da alkohol pije umereno i da mrzi egzotične koktele i pića.

"Pijem margaritu – čistu, bez šećera – ili prljavi martini. Popijem dva do tri pića najviše, i ne pijem ništa egzotično. Često me pitaju: ‘Da li biste želeli napitak od brusnice-kokosa-krastavca ili hibiskusa?’ Ne, ne bih želela. Ali kad sam se uselila u svoju kuću, nekoliko ljudi mi je poklonilo tekile. Imam podrum svih vrsta žestokih pića – mogli biste doći kod mene i verovatno naručiti sve što poželite", rekla je Dženifer.

Što se tiče vežbanja, ona ima posebnu metodu.

"Imala sam povredu prošle jeseni i mogla sam da treniram samo pilates, koji apsolutno volim. Ali nedostajalo mi je da se baš preznojim. Vraćam se na metod ’15-15-15′, što je po 15 minuta bicikla, nordijskog hodanja i trčanja", objasnila je glumica, dodavši da joj treba makar 10 minuta intenzivnog pokreta svaki dan.

Dakle, izgleda je ipak istina - bez bola i odricanja nema ni velikih rezultata.