Glumica Dženifer Aniston godinama važi za jednu od najtraktivnijih dama u Holivudu. Ona je nedavno za magazin "Instyle" otkrila je da ima odličnu samokontrolu što se tiče nezdrave hrane. 

"Mogu da pojedem samo jednu bombonu ili samo jedan čips iz kesice. Znam, nekima je to jako iritantno", rekla je.

Naglasila je da je umerena i u piću i da je kokteli ne dovode u iskušenje.

"Popijem najviše dva do tri pića, čistu margaritu bez šećera ili prljavi martini. Ne zanimaju me egzotična pića ni kokteli. Kada sam se uselila u svoju kuću nekoliko ljudi mi je poklonilo tekilu za useljenje. U kući imam podrum sa svim mogućim žestinama, pa ako dođete kod mene, možete da pijete što god poželite".

Po pitanju vežbanja, ima određenu metodu 15-15-15.

"To podrazumeva da 15 minuta vozim bicikl, 15 minuta radim na eliptičnoj spravi i onda još 15 minuta trčim. Potrebno mi je neko kretanje, makar je to 10 minuta dnevno na trampolinu", priča. Takođe, postoji i niz navika koje zgodna glumica nikada ne preskače.

Evo koje to navike nikad ne preskače:

Doručak je obavezan

Zdrav način života uključuje doručak. Ovo je najvažniji obrok jer pokreće metabolizam i zato je važno ne prskakati ga. Na kraju krajeva, doručak pruža energetski podsticaj za ceo dan. Omiljni izbor su joj avokado i tost, jaja i malo sira ili ovsena kaša sa svežim voćem. Ovakav doručak će obezbediti dovoljnu količinu energije za ceo dan.

"Čak i kad sam u žurbi, ovaj obrok ne preskačem. Ranije nisam imala ovu rutinu. Kada je doručak postao obaveza za mene rezultati su postali odmah vidljivi."

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Aniston

Salata uz svaki obrok

Caka kako se ne prejesti u toku ručka ili večere je da uz svaki obrok pojedete svežu salatu. Bilo koje povrće je odličan izbor, jer osim što je puno vitamina i minerala, ono će vam popuniti želudac i nećete se prejesti.

"Kada sam počela da koristimovaj trik, za mesec dana sam izgubila nekoliko kilograma."

Joga i odlazak u teretanu kao izvor energije i dobrog raspoloženja

Naporan rad se vidi na njenom telu. Ona je redovnana treninzima i u teretano i daje sve od sebe. Uživa u kardio treninzima, ali i u opuštajućoj jogi, na koje odlazi minimum 3 puta nedeljno.

"Kada uđete u rutinu, vežbanje postane zabava i uživanje."

 Bonus video

Smršajte jedući obilne doručke TikTok/samiraport