Dženifer Aniston nedavno se našla na naslovnici prestižnog časopisa "The Hollywood Reporter", i još jednom pokazala da i u 52. godini može da izađe "na crtu" i mnogo mlađim glumicama.

U belom kupaćem kostimu i belim, širom pantalonama dubokog struka pokazala je zavidnu figuru i zračila energijom i pozitivnošću po čemu je i poznata inače.

I dalje vredno radi, a nedavno se pojavila na okupljanju "Prijatelja" nakon 27 godina od prve epizode. Anistonova je u intervjuu za gorepomenuti časopi otvorila dušu ne samo o svojoj bogatoj karijeri, već i o nekim bolnim temama zbog kojih dobija užasne komentare svakodnevno poput da je "izabrala karijeru umesto dece".

"Nekada sam sve glasine shvatala veoma lični, pa i one u trudnoći, ali i sve te pretpostavke tipa: "Oh, izabrala je karijeru umesto dece". Ali, oni nemaju pojma šta se sa mnom lično dešava, ili medicinski, zašto ne mogu... mogu li uopšte da imam decu? Oni ništa ne znaju, i sve je to bilo zaista bolno, štetno i jednostavno bezobrazno", rekla je glumica.

Dženifer Aniston progovorila je na temu majčinstva.
Shuterstock 

Potom se osvrnula i na dvostruke standarde, koji su po pravilu na strani muškarca.

"Oni mogu da se žene koliko god puta žele, mogu da ožene ženu koja je mlađa 20 ili 30 godina. Ženama u današnjem društvu to i dalje nije dozvoljeno, one se osuđuju zbog takvih poteza", prokomentarisala je Džen.

Dženifer Aniston osvrnula se i na dvostruke standarde u Holivudu.
Shutterstock 

Podsetimo, čuvena 52-godišnjakinja je još 2016. u tekstu za "Huffington Post" obrazložila da joj ne treba potomstvo da bi bila srećna.

"Ogromna količina resursa koju mediji upravo sada troše pokušavajući da otkriju da li sam trudna ili ne (po milioniti put... ali ko to broji) ukazuje na održavanje ideje da su žene nekako nepotpune, neuspešne ili nesrećne ako nisu u braku ili nemaju decu. Moramo sami da odlučimo šta je lepo kada su u pitanju naša tela. Ta odluka je naša i samo naša. Hajde da donesemo tu odluku i za sebe i za mlade žene na ovom svetu koje nas gledaju kao primer", napisala je Dženifer.

"Ne moramo da budemo udate ili majke da bismo bile poptune. Mi sami možemo da odredimo kako izgleda naše "srećna do kraja života"", zaključila je lepa glumica i time jednom za svagda stavila tačku na određene teme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Aniston veoma vodi računa o svom izgledu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!