DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Svi su mislili da Rijana nije bila na Met Gali, a onda je usledio ISTORIJSKI TRENUTAK

Rijana se zapravo pojavila na Met Gali 2022, ali ne na način na koji su mnogi očekivali.

Profimedia

Met Gala 2022. godine prošla je bez nekih slavnih dama koje bismo rado voleli da vidimo na crvenom tepihu. Zendaja, Tejlor Svift, Adel, Dženifer Aniston, Anđelina Džoli... samo su neka od imena za koje su mnoi navijali, međutim, jedan izostanak posebno je sve razočarao.

Naravno, reč je o Rijani koja je opravdano odsustvovala sa crvenog tepiha. Naime, poznato je da pevačica i biznismenka sa Barbadosa čeka svoje prvo dete sa reperom Asap Rokijem. Prema navodnima, ona je u 9. mesecu, te zapravo može da se porodi svakog trenutka, a dešavanja kao što je Met Gala mogu biti izuzetno stresni i teški, pogotovo kada ste u poodmakloj trudnoći.

OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Njen izostanak sa ovog prestižnom događaju iz tog razloga niko nije uzeo za zlo, međutim, pevačica se ipak jeste pojavila na Met Gali, ali u drugom obliku. Istina je otkrivena u trenutku kada je Vogue objavio video iz Metropolitan Muzeja Umetnosti.

Naime, poznato je da Ana Vintur pažljivo bira liste gostiju, ali i šta će od artefakta biti izloženo. U pomenutom snimku mogle su se videti neke od najznačajnijih skultura još iz doba drevnog Rima i Grčke, ali i jedna novijeg datuma. Naravno, reč je o bisti trudne Rijane koja je oduševila obožvatelje njenog lika i dela.

printscreen/instagram 

Iako nije poznato da li je pevačica zaista dobila pravi kip, ili je u pitanju virtuelna figura kako bi joj ukazali čast, ovaj potez je, bez sumnje mnoge ostavio bez teksta. I sama Rijana je podelila snimak na svom Instagramu uz reči:

"Zatvorila sam Met Galu u mermeru. Ima li veće privilegije (gilded: pozlaćeno, privilegovano - tema Met Gale) od ovoga?"

pritnscreen/instagram 

Rijanini obožavatelji su ostali u neverici ovim potezom, potpuno oduševljeni i preplavili je komentarima.

"Nije se pojavila, a ipak jeste", "Stvaranje istorije", "Legendarno", "Ono kad nisi tu, a svejedno si napravio uticaj", "Kakva čast čoveče", "Boginja"... samo je delić onoga što se moglo pročitati u komentarima.

Rijana je poznata kao neko ko je na ovom prestižnom događaju uvek davao sve od sebe, a njena kreativna izdanja koja možete videti u galeriji u nastavku prepričavala su se godinama. 

Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia, JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia Rijana je svaki put oduševila izborima na Met Galama.

Zato i ne čudi što su mnogi oduševljeni potezom kojim joj je pružena podrška u jednom od najlepših trenutaka u njenom životu, a ko se još pojavio na ovogodišnjoj Met Gali, kao i njihova izdanja, pogledajte u galeriji ispod:

Kristin Callahan / Everett / Profimedia, Avalon / Avalon / Profimedia Pogledajte ko je sve bio pozvan na Met Galu 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!