Nakon što je svet obišla vest da je reper A$AP Roki navodno prevario trudnu Rijanu, pevačica se pojavila u nikad provokativnijem izdanju!

Naime, Rijana je za večeru sa svojim dečkom izabrala bezobranu haljinu i ovim potezom zapušila usta svima koji su pričali da su se razišli. Komad koji je obukla teško se može nazvati haljinom jer je sastavljen od traka i minimuma crne tkanine.

Pevačicu sa Barbadosa od početka trudnoće stilizuje Dželijel Viver, a crna smela haljina u kojoj se Riri pojavila na večeri zove se "Coco", a potpisuje je brend Dundas.

Od kako je objavila da je trudna, Rijana se u javnosti pojavljuje često u golišavim izdanjima, a u prvom planu je njen stomak. Poslednjim odabirom izazvala je lavinu komentara, a mnogi su se pitali da je pevačica ispod ove haljine uopšte nosila veš.

rijana u bezobraznoj haljini nakon glasina da ju je dečko prevario
@C.Pitt/S.King/246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Jedna trudnica nikako ne bi trebalo da nosi ovako nešto", "Ona ladno nema veš ispod haljine", "Čekaj, da li se ovo uopšte može nazvati haljinom", "Jedva čekam da se Rijana porodi, da se konačno obuče", samo su neki od komentara na račun Rijaninog stajlinga.

Podsetimo, prethodnih dana pisalo se da je reper prevario Rijanu sa Aminom Muadi. Strani mediji preneli su da je A$AP Roki s njom imao aferu, dok je dizajnerka cipela demantovala navode da je bilo šta imala sa njim.

- Oduvek sam verovala da neutemeljena laž koja se širi društvenim mrežama ne zaslužuje nikakav odgovor ili pojašnjenje, pogotovo ako je toliko podla. U početku sam pretpostavila da ovaj lažni trač, izmišljen s lošom namerom, neće biti shvaćen ozbiljno, započela je svoju objavu na Instagram storiju i dodala:

Međutim, u poslednja 24 sata podsetila sam se da živimo u društvu koje tako brzo govori o nekim temama bez obzira na činjeničnu osnovu, te da ni za šta ne postoji granica.

Čak ni tokom onoga što bi trebalo biti jedno od najlepših i slavljeničkih trenutaka u životu, napisala je Muadi misleći na Rijaninu trudnoću.

OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Modni stil slavne pevačice


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!