Reper ASAP Roki uhapšen je juče na aerodromu u Los Aneđelesu, preneo je TMZ. Poznati muzičar bio je privođen i 2019. godine, kada je u Švedskoj proveo mesec dana u zatvoru zbog tuče s navodnim zavisnicima od narkotika. Nakon toga izjavio je da mu je to bilo veoma teško i ponižavajuće iskustvo.

Roki je sada, kako se navodi uhapšen zbog navodnog incidenta koji se desio 6. novembra 2021. godine, kada je jedna osoba tvrdila da je reper pucao u nju i još nekoliko ljudi tri ili četiri puta.

rijanin dečko uhapšen u los anđelesu
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Očevici su za TMZ rekli da je reper na aerodrom u Los Anđelesu sleteo iz Barbadosa, privatnim avonom gde su ga čekali policajci. Kako je rečeno, reper je uhapšen zbog rukovanja smrtonosnim oružjem.

Uskoro bi trebalo da bude poznato šta će se dalje dešavati sa Rokijem, a pomenuti medij navodi da bi trebalo da bude i zvanično optužen.

Roki je sada, kako se navodi uhapšen zbog navodnog incidenta koji se desio 6. novembra 2021. godine
Profimedia 

Podsetimo, svet su nedavno obišle vesti o navodnoj prevari kada se pisalo da je reper trudnu Rijanu varao sa dizajnerkom cipela Aminom Muadi. Amina se oglasila na Instagramu gde je demantovala ove navode, dok je Rijna na tračeve o prekljubi odgovorila smelom kombinacijom. Pevačica se sada susrela s novim problemom nakon što je njen partner uhapšen posle sletenja u Los Anđesles. 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!