"ON JE ČOVEK SA STO LICA" Anastasija novim spotom pomerila granice, a u OVIM rečima pronaćiće se mnogi

Anastasija Ražnatović objavila je novu pesmu "Ubica", a svi su saglasni da je još jednom "ubola" hit.

pritnscreen/youtube

Anastasija Ražnatović predstavila je novu pesmu "Ubica", a ako je suditi po reakcijama na mrežama, pevačica je "ubola" još jedan hit.

Zapravo, čini se da su se mnoge dame prepoznale u određenim stihovima, a njene obožavaoce posebno je oduševio visokobudžetni spot kojim je još jednom pomerila granice na domaćoj sceni.

printscreen/youtube 

Kao što kaže u pesmi "On je čovek sa sto lica", pesma govori o vezi dvoje mladih koja je isprepletana raznim dramatičnim događajima, a komentari nisu izostali: "Moćna pesma", "Ova devojka zaslužuje mesto na našoj estradi, spot je takođe top", "Spot sa druge planete", "Najbolja pesma Anastasija, hitčina, bravo"...

pritnscreen/youtube 

Reditelj ovog kratkog muzičkog filma je Aleksandar Kerekeš Keky, a snimanje je realizovano u poslednjim danima 2021. godine na nekoliko lokacija u Beogradu.

Tekst pesme potpisuje Andrijano Ajzi, dok su muziku radili Albino i Jhinsen, a ukoliko je niste već čuli, poslušajte je "Ubicu" u Anastasijinom izvođenju u videu ispod:

Anastasija Ražnatović "Ubica"  Youtube

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!