Popularna pevačica Anastasija Ražnatović uživa u novom luksuznom stanu u koji se nedavno uselila sa svojim dečkom Đorđem. Kada je svojim pratiocima pokazala kako je okitila svoj dom, novogodišnji prizor je oduševio mnoge.

Ipak, pevačica priznaje da nije ljubiteljka prazničnih poklona. Ističe da voli da iznenadi voljenu osobu kada to poželi, a ne zato što tako datum nalaže. U Novoj godini želi samo zdravlje.

Anastasija Ražnatović sa dečkom ima dogovor da ne kupuje poklone za važne datume, već kad to sami osete.
Instagram 

- Zbog cele ove situacije oko korone, želela bih svima da poželim da budu psihički jaki, da budu zdravi i da se, naravno, vakcinišu. Želim da se što pre rešimo ove bolesti i da konačno radimo i krećemo se onako kako želimo - otkriva pevačica za Blic.

- Nemam tu neku tradiciju sa svojim bližnjima da kupujem poklone samo na ove praznične datume, koje društvo nalaže. Kupujem i dobijam poklone kada osetim potrebu za tim, kao i oni, kada vide da se meni nešto dopada i obrnuto.

To primenjujem i sa svojim partnerom, ne pridajemo važnost takvim datumima, ni godišnjicama.

Anastasija i Đorđe vole da iznenade jedno drugo poklonima.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Tako da, uvek kada vidim da se njemu nešto dopada, ili on meni, kupimo poklon jedno drugome, što je svakako češće nego kada su godišnjice i ostale stvari u pitanju - kaže Ražnatovićeva koja se osvrnula na odnos sa svojim bratom Veljkom, kao i na ulogu tetke.

- Sve mu je interesantno! On je definitivno najlepša stvar koja nam se desila. Bila je ovo godina slavlja, sve je bilo u razmaku od nedelju dana, ali uvek je lepo kada postoji lep trenutak i povod za slavlje - priča Anastasija, pa nastavlja:

- Veljkov i moj odnos je super, kao i uvek. Iako je on stariji od mene, istina je ono što kažu da žene brže sazrevaju od muškaraca. Naravno, on se sada dosta uozbiljio zbog porodice, ali mi smo uvek bili bliski i tako će ostati - kaže Anastasija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!