Anastasija Ražnatović ne krije da prati trendove i da voli modu. Njene modne kombinacije inspirišu mnoge devojke koje rado kopiraju njen stil, a sama Anastasija voli da se pogirava sa svojim stilom pa je tako često možemo videti u elegantnim, ali i u sportskim kombinacijama.

Među prvima je ponela monohromatska izdanja, koja su bila apsolutni hit, kao i trapez farmerke koje su se vratile na velika vrata.

S početkom hladnijeg vremena, Anastasija je iznela neke od vodećih zimske trendove, a u nastaku smo izdvojili pet must have komada mlade pevačice koji se ove zime moraju naći i u vašem garderoberu.

1. Aviator jakna

Ovaj model jakne osvojio mnoge poznate dame. Anastasija se opredelila za crnu jaknu koja je ukrašena belim krznom, a bilo da se odlučite za kraći ili duži model ove jakne, nema sumnje da ćete ukrasti svu pažnju, jer se dobro kombinuje s farmericama, donjim delom trenerke i sličnim basic komadima, a da im pritom daje jednu potpuno novu statement modnu notu koja sigurno neće proći nezapaženo.

Anastasija nije odolela aviator jakni.
Instagram 

2. Smaragdno zelena - boja sezone

Tokom nedavnog boravka u Beču, Anastasija Ražnatović se za jednu svečanu priliku odlučila za model haljine golih leđa koji je na Instagramu zapao za oko gotovo svima. Haljina u boji sezone - smaragdono zelenoj boji je defnitvno must have!

Mlada pevačica izabrala je haljinu u smaragdno zelenoj boji - boji sezone.
Instagram 

3. Čizme iznad kolena

Bilo da su od kože ili antilopa, s ravnim đonom ili s debelom štiklom, ne samo da su čizme iznad kolena iznenađujuće zanimljive, već su omiljeni rekviziti za garderobu po hladnom vremenu, a Anastasija se odlučila za crne sa visokom potpeticom.

Čizme iznad kolena su must have, a Anastasija je pokazala za koji model se odlučila.
Instagram 

4. Klasična košulja

Klasična košulja u beloj boji decenijama komad koji se smatra obaveznim u garderoberu svake žene Međutim, stvari se menjaju. Vodeće mesto preuzima košulja u svetlo plavoj boji kakvu ove sezone bira i Anastasija.

Za jedan gradski događaj Anastasija je doabrala klasičnu košulju koju je uparila s kožnom suknjom.
Instagram 

5. Kožne pantalone

Kožne pantalone smatraju jednim od najnosivijih komada u ovom periodu godinu. Već sezonama im je verna i Anastasija Ražnatović koja ih kombinuje uz elegantni sako i duboke čizme.

Kožne pantalone su in i ove sezone, A anastasija ih nosi uz sako i duboke čizme iznad kolena.
Instagram