ŽENE SU IZGUBILE GLAVU ZA NJOM, ANASTASIJA I TEODORA IMAJU ISTU: Haljina za kojom su se svi okretali na premijeri filma

Smaragdno zelena haljina pokupila je simpatije pevačice Anastasije Ražnatović i glumice Teodore Bjelice koje su, na dva različita načina, ponela istu kreaciju.

anastasija raznatovic i teodora bjelica
Instagram 

Elegantan i svetski model haljine prikupio je simpatije i poznatih lepotica sa naše scene Anastasiju Ražnatović i Teodoru Bjelicu koje su uspele da istu haljinu ponesu na dva različita načina.

Da Anastasija inspiraciju traži u ženama koje vode računa o svojim modnim izdanjima imali smo prilike da vidimo i kada je ponela  iste farmerke kao i Irina Šajk, a pre toga je nosilaslične kao i Tamara Kalinić.

Sada je ipak domaća glumica bila njena inspiracija. Naime, reč je o svetlucavom modelu smaragdno zelene haljine čiji uski kroj zahteva savršenu figuru, kakve ove dve lepotice i imaju.

anastasija raznatovic u zelenoj haljini
Instagram 

Tokom nedavnog boravka u Beču, Anastasija Ražnatović se za jednu svečanu priliku odlučila za ovaj model haljine golih leđa koji je na Instagramu zapao za oko gotovo svima.

Ovaj ključni detalj ima tu moć da sve poglede skreće na gola leđa, pa se za ovakvu haljinu odlučuju samo najhrabrije dame.

Efektnu toaletu smo i pre Anastasije imali prilike da vidimo na glumici Teodori Bjelici na beogradskoj premijeri filma "Toma".

teodora bjelica u zelenoj haljini
Instagram 

U gracioznom izgledu kod obe poznate dame igrala je veliku ulogu kosa. Dok je Anastasija nosila zalizanu nisku punđu, Teodora je ponela raskošne talase sa razdeljkom na desnoj strani baš poput velikih zvezda na crvenom tepihu.

Teodora je ostala dosledna minimalističkom stilu, pa je tako ponela klasične salonke, dok je Anastasija odlučila da kombinuje ovaj elegantni i uski model sa sandalama otvorene pete.

U galeriji pogledajte kako su lepotice sa domaće javne scene ponele isti model elegantne haljine na drugačiji način:

Instagram Anastasija Ražnatović i Teodora Bjelica u istoj haljini

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1