Praznici su pristigli i u luksuzan stan Anastasije Ražnatović i njenog dečka Đorđa, a pevačica je sada konačno pokazala kako je okitila luksuzan dupleks u koji su se nedavno uselili.

Prizori koje je podelila na storijima ostavili su bez daha sve, a Anastasija je prokomentarisala da je posebno oduševljena novogodišnjom jelkom na kojoj su se nizali stakleni i porculanski ukrasi.

Raskošna jelka do plafona, koja stoji u uglu dnevne sobe, ukrašena je raznoraznim detaljima. Tu su svećice, figurice Deda Mraza, pečuraka, svetlucave kugice, kapice, čime se pevačica pohvalila krupnim kadrovima. 

Anastasija Ražnatović pokazala je kako je ukrasila dom za praznike.
printscreen/instagram 

- Moj dom. Opsednuta sam našom novogodišnjom jelkom - napisala je Anastasija na storiju, a već na sledećem mogli su se videti i drugi detalji u domu, poput dekoracije na policama, svećnjaka i zlatnog irvasa.

U prvom planu bila je i raskošna dekoracija na stolu sa svećnjacima i nezaobilaznom "Dior" biblijom, a pratioci su oduševljeno komentarisali da joj dom izgleda kao iz bajke.

Anastasija je, kako kaže, opsednuta njihovom novogodišnjom jelkom.
printscreen/instagram 

Podsetimo, Anastasija i Đorđe za luksuzan stan na Dorćolu izdvojili su oko 750.000 evra, a njihovo ljubavno gnezdo poseduje pet soba, tri kupatila i staklenu terasu. Do sada pevačica nije radila takozvani "apartment tour" ali smo imali prilike da vidimo kako izgleda jedan deo njenog dnevnog boravka, u kom dominira ogromna, udobna, bela sofa, idealna za odmaranje, opuštanje i gledanje filmova, a sada konačno pratioci imaju malo širi pogled na njenu dnevnu sobu.

Anastasija Ražnatović pokazala je nedavno delić svog doma.
Instagram 

Još fotografija Anastasijine novogodišnje bajke pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte kako je Anastasija Ražnatović okitila svoj dom za praznike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!