Popularna pevačica Anastasija Ražnatović već četiri godine je u skladnoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem. Par je nedavno pazario nekretninu u elitnom delu Beograda, a tokom opremanja stana na Dorćolu, u svemu su se konsultovali sa arhitektom.

Kako se spekulisalo, par je nekretninu koja se nalazi u novoizgrađenom stambenom kompleksu u Beogradu, platio 750.000 evra. Anastasija i Đorđe odlučili su da njihov stan bude dupleks.

anastasija raznatovic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Pevačica je pre dva "ulovljena" od strane emisije "Paparazzo lov" kako obilazi radove u stanu, dok njen dečko Đorđe boravi u Americi. Iako je on želeo da pevačica pođe sa njim, Anastasija je odlučila da ostane u Beogradu.

Njihovo novo ljubavno gnezdo prostire se na čak 200 kvadrata, a stan su platili 750.000 evra. On se nalazi na Dorćolu, u blizini Kalemegdana, a fotografije zgrade su dokaz da par voli moderne i urbane lokacije.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

anastasija raznatovic
ATA Images 

Kako izgleda zgrada u kojoj su Anastasija i Đorđe pazarili stan, pogledajte u galeriji:

kdistrict.rs Zavirite u luksuzni stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića