Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić u martu ove godine pazarili su luksuzan stan u elitnom delu Dorćola.

Nakon što je pevačica godinama živela na relaciji Beograd - Novi Sad, budući da joj je dečko iz "srpske Atine", iako je govorila da joj to prija, došlo je vreme za promene.

Uz pomoć arhitekte osmislili su svaki deo životnog prostora, a u stanu će biti dosta svetla, kao i staklenih elemenata. Kako se navodilo u medijima, cena kvadrata na ovom mestu kreće se od 2.350 do 3.400 evra, te je procena da su za dupleks dali oko 750.000 evra.

Ipak, kako je pevačica istakla, nikada se neće u potpunosti preseliti u Beograd, s obzirom da je Đorđe vezan kako privatno, tako i poslovno za Novi Sad.

anastasija i djordje se nikad nece potpuno preseliti u beograd
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Anastasija je iskoristila vreme dok Đorđe nije bio u Srbiji da privede uređivanje prostora kraju, kako bi mogli na miru da uživaju nakon njegovog povratka iz Amerike.

Podsetimo, mladi biznismen spojio je lepo i korisno, pa se u pauzama od poslovnih obaveza provodi sa društvenom u Viskonsinu o čemu je redovno obaveštavao i pratioce na društvenim mrežama.

On je želeo da sa njim pođe i Anastasija, ali je ona odlučila da ostane u Beogradu.

- Đorđe je morao zbog posla u Ameriku i želeo je da mu se Anastasija pridruži kako bi je upoznao sa svojim društvenoim. Njega, osim biznisa, za Ameriku vežu i studentski dani, kao i prijatelji koje je tamo stekao. Međutim, Anastasija nije mogla da krene sa njim zbog svojih poslovnih obaveza, reklamiranja kozmetike koju je nedavno izbacila, ali i zbog toga što želi da završi uređenje njihovog doma. Oni su već deo toga uradili, ali su ostale sitnice, a Anastasija hoće što pre da skocka stan. Želi da, kada se Đorđe vrati, sve bude cakum - pakum, kako bi zajedno uživali - otkrio je izvor za Informer, a još njihovih zajedničkih slika, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji na kraju teksta.

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su važili za it par, ali iako su svi mislili da će se veza krunisati brakom, to se nije dogodilo.