Anastasija Ražnatović vema je aktivna na društvenoj mreži Instagram gde je prati milion obožavalaca, a sada ih je ponovo obradovala novom fotografijom bez trunke šminke.

Pevačica je jedna od onih koji se ne libe da pokažu svoje prirodno izdanje, bez obzira na to kakvi će komentari uslediti.

Naime, ona je u okviru svoje Instagram priče podelila snimak na kojem se snimala u potpuno opuštenom izdanju, bez mejkapa i sa kosom vezanom u rep, a potom se našalila na svoj račun.

- Raspad sistema - napisala je Anastasija u opisu videa i objavom iznenadila fanove.

anastasija raznatovic bez sminke
Instagram 

Pevačica je ranije isticala da se često susretala sa komentarima obožavatelja da je mnogo lepša u prirodnom izdanju nego sa šminkom.

Inače je Anastasija priznala da je imala estetske korekcije na svom licu, što je uradila kada je malo odrasla i apsolutno podržava estetske opracije koje su umerene.

- Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos bio odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom.

Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to - izjavila je Anastasija za medije jednom prilikom.

Instagram Anastasija Ražnatović