I pored brojnih ličnosti koje su pokazale svoje lice bez šminke, Anastasija Ražnatović iako najčešće sređena, najviše komplimenata dobija kada pokaže svoje prirodno lice.

Do sada smo je nekoliko puta mogli videti u potpuno prirodnim izdanjima, ali uprkos tome pevačica uspeva da nas svaki put iznova i iznova oduševi.

anastasija raznatovic bez sminke
Instagram 

Nakon što je mlada zvezda objavila fotografiju bez trunke šminke, tajna kako bez ičega na licu izgleda uredno i sređeno je otkrivena. Naime, Anastasija Ražnatović je uvek u korak sa beauty trendovima, pa tako zna koliko obrve znače ukoliko težite perfektnom izgledu.

Iako kao i mnoge mlade devojke voli šminku, ona je jedna od retkih koja i bez šminke izgleda sjajno, te nema potrebe da bilo šta kamuflira šminkom, a najviše u tome joj pomaže podignut izgled lica koji instant čini da izgledate svežije.

U tome vam najbolje može pomoći tretman koji je izuetno popularan ove jeseni i leta koje je iza nas, a u pitanju je tzv. "brow lift" ili laminacija obrva. Efekat ovog tretmana jeste da se dlačice obrva diskretno podižu kako bi se dobio izgled punoće i gustine obrva.

anastasija raznatovic nosi brow lift
Instagram 

Ovo je idealan način da se istaknu oči, što je Anastasiji pošlo za rukom, te se njenim pratiocima izuzetno dopalo njeno novo, prirodno izdanje.

printscreen/instagram Anastasija