Anastasija Ražnatović i njen dugogodišnji dečko Đorđe Kuljić pre nekoliko meseci pazarili su luksuznu nekretninu na Dorćolu u koju su se nedavno uselili, a kako se pisalo, za nov dom dali su čak 750.000 evra.

Zgodna pevačica sada je otkrila da li je sledeći korak udaja i time na neki način i potkačila svog izabranika.

- Počeli smo da živimo zajedno. Što se tiče svadbenih zvona, morala bih prvo da budem verena, a pošto nisam, ne znam šta da vam kažem, to ipak morate njega da pitate (smeh) - rekla je Anastasija.

anastasija raznatovi i djordje kuljic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

- Šalim se, naravno, napravili smo taj veći korak sada, uselili smo se zajedno u novi stan, uživamo zajedno, lepo nam je, ne žurimo nigde, ja smatram da sam i dalje mlada i da sve ide svojim tokom, nemam potrebu da nešto ozvaničavam papirom - izjavila je Ražnatovićeva.

- Što se tiče kuvanja, sprema mi dostava (smeh). Nismo još imali žurku u stanu, i dalje ga tretiramo tako da ništa ne sme da padne (smeh). Zajedno smo učestvovali u sređivanju i uređenju - rekla je mlada pevačica medijima, na događaju u Beogradu na kom se prošle noći pojavila, a još njenih fotografija sa Đorđem možete videti u galeriji na kraju teksta.

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su važili za it par, ali iako su svi mislili da će se veza krunisati brakom, to se nije dogodilo.