Pevačica Anastasija Ražnatović, nedavno se uselila sa svojim dečkom Đorđem Kuljićem u luksuzni stan u elitnom delu Beograda.

Dok je Đorđe bio u Americi, Anastasija se trudila da sredi još neke detalje kako bi s njegovim povratkom u Srbiju otpočeli zajednički život, a kako se navodilo, za luksuzni dupleks dali su oko 750.000 evra.

Susedi mlade muzičke zvezde kažu da su iznenađeni koliko je ona neposredna, dok njenog dečka opisuju kao ozbiljnog momka koji skoro stalno priča na mobilni telefon, piše Blic.rs.

anastasija raznatovic
Kurir/ Damir Dervišagić 

- Ovde uglavnom žive mladi i svako brine svoju brigu. Nije baš da ih zanima ko je direktor, pevač ili glumac. Mislim da se to i dopada javnim ličnostima, pa hrle da ovde žive kako bi imali svoj mir.

Anastasiju sam videla nekoliko puta u prolazu dok je išla u prodavnicu i prijatno sam se iznenadila. Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom, ali me je razoružala.

Prva mi se javila u hodniku iako se nikada nismo upoznale lično. Bila je bez šminke i u trenerci, išla je da izbaci smeće.

Videla sam je pre nekoliko nedelja kako je sa drugaricom išla da kupuju stvari za kuću. Nosile su mnogo kesa i dasku za peglanje - kaže za Blic.rs devojka koja je želela da ostane anonimna.

Ona ističe da je pevačicu videla i u kućnom izdanju:

anastasija raznatovic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

- Jedan dan je izašla da preuzme neku pošiljku. Bila je u kućnim papučama. Posle toga sam je videla kako joj vozač pomaže da iznese kese iz nabavke, očigledno je išla u nedeljnu kupovinu. Često joj Đorđe pomaže i veoma su srećni.

- Njen dečko je opasan biznismen, stalno je na mobilnom telefonu, priča, ugovara. Uvek kada ga vidim, on je u nekoj akciji, obučen je uvek odlično.

Nikada ga nisam video u trenerci, uvek je u košulji, bilo da su dole farmerke ili pantalone. Čini mi se da su super par. Ona je uvek nasmejana, često šetaju po kraju uveče - kaže jedan mladić i dodaje:

Anastasiju viđam i sa drugaricama, koje joj često dolaze na kafu. Pomagale su joj i kada se selila, bilo je tu kutija i kutija, trebalo je sve te stvari preneti. Čuo sam da im je stan ogroman i da je uređen svetski.

anastasija raznatovic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Ni prodavačice nisu ostale suzdržane kada je u pitanju njihova stalna mušterija.

- Dolazi nam često, kupuje namirnice i to ne samo gotove proizvode, već i osnovne sastojke, vidi se da sprema nešto. Hrani se zdravo, ne kupuje slatkiše, dok njen dečko obožava da kupuje čokolade.

Ako je nešto pitamo, ona odgovori. Kažemo joj da pozdravi Cecu, a ona se zahvali. Možete li da verujete? Pa ovde ulaze nepoznate osobe i ne znaju da kažu “dobar dan”, a ona ne glumi zvezdu - kaže prodavačica.

anastasija raznatovic
ATA Images 

Podsetimo, Anastasija je nedavno progovorila o udaji i otkrila da li je to sledeći korak koji planira.

- Počeli smo da živimo zajedno. Što se tiče svadbenih zvona, morala bih prvo da budem verena, a pošto nisam, ne znam šta da vam kažem, to ipak morate njega da pitate - rekla je pevačica nedavno.

Više fotografija luksuznog stana Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića pogledajte u galeriji u nastavku:

kdistrict.rs Zavirite u luksuzni stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića