Pevačica Anastasija Ražnatović, nedavno uselila sa svojim dečkom Đorđem Kuljićem u luksuzni stan u elitnom delu Beograda.

Dok je Đorđe bio u Americi, Anastasija se trudila da sredi još neke detalje kako bi s njegovim povratkom u Srbiju otpočeli zajednički život, a kako se navodilo, za luksuzni dupleks dali su oko 750.000 evra.

Kako se čini, ona napokon uživa u svom novom domu, pa je tako danas pokazala i jedan deo stana.

Anastasija je objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu u okviru storija, te se može videti bela garnitura na kojoj je ležala, a iza nje jastuk u sličnoj boji sa resama.

anastasija raznatovic
Instagram 

Njihov stan nalazi na Dorćolu, u blizini Kalemegdana, a fotografije zgrade su dokaz da par voli moderne i urbane lokacije.

Inače, na jednom prestoničkom događaju Anastasija je nedavno pričala o useljenju sa dečkom, ali i udaji.

- Jesmo, počeli smo da živimo zajedno. Što se tiče svadbenih zvona, morala bih prvo da budem verena, a pošto nisam, ne znam šta da vam kažem, to ipak morate njega da pitate.

Šalim se, naravno, napravili smo taj veći korak sada, uselili smo se zajedno u novi stan, uživamo zajedno, lepo nam je, ne žurimo nigde, ja smatram da sam i dalje mlada i da sve ide svojim tokom, nemam potrebu da nešto ozvaničavam papirom. Što se tiče kuvanja, sprema mi dostava. Nismo još imali žurku u stanu, i dalje ga tretiramo tako da ništa ne sme da padne. Zajedno smo učestvovali u sređivanju i uređenju - rekla je ona.

anastasija raznatovic i djordje kuljic
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kako izgleda zgrada u kojoj su Anastasija i Đorđe pazarili stan, pogledajte u galeriji:

kdistrict.rs Zavirite u luksuzni stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića