Iako su dugo funkcionisali na relaciji Beograd-Novi Sad, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić su nedavno započeli zajednički život. Naime, popularni par se uselio u luksuzan stan na Dorćolu, za koji su izdvojili sumu u iznosu od 750.000 evra.

Anastasija i Đorđe su se opredelili za dupleks stan, a njihovo ljubavno gnezdo poseduje pet soba, tri kupatila i staklenu terasu.

Anastasija Ražnatoviić se pobrnila da svaki detalj novog stana bude pod konac urađen.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

Otkako se preselila, Anastasija se trudi da ne otkriva previše, ali ako je suditi po detaljima koji se vide prilikom snimanja selfija, pevačica ima nepogrešiv ukus kada je reč o enterijeru.

Sada smo na Instagramu imali prilike da vidimo jedan deo njenog dnevnog boravka, u kom dominira ogromna, udobna, bela sofa, idealna za odmaranje, opuštanje i gledanje filmova.

Anastasija Ražnatović najviše voli da provodi vreme u dnevnom boravku.
Instagram 

Na zidu iza nje nalazi se ogromna polica, koju je par ukrasio brojnim knjigama, detaljima, pićima, ali i ostalim zajedničkim uspomenama. Kao i u većini dnevnih boravaka, i u njihovom se nalazi veliki televizor, gde je Anastasija gledala nastavak serije "Seks i grad".

Podsetimo, Anastasije komšije su nedavno otkrile da su pozitivno iznenađene pevačicom.

- Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom, ali me je razoružala.

Anastasija je bila zadužena za uređenje novog stana u kom živi sa dečkom.
Instagram 

Prva mi se javila u hodniku iako se nikada nismo upoznale lično. Bila je bez šminke i u trenerci, išla je da izbaci smeće.

Videla sam je pre nekoliko nedelja kako je sa drugaricom išla da kupuju stvari za kuću. Nosile su mnogo kesa i dasku za peglanje - rekla je nedavno za Blic.rs devojka koja je želela da ostane anonimna.

Kako izgledaju detalji Anastasijinog novog stana, pogledajte u galeriji u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Instagram Anastasija Ražnatović se potrudila za uređenje enterijera svog novog stana