Popularna pevačica Anastasija Ražnatović zgrozila se kada je saznala da njen kozmetički brend koristi nepoznata osoba kako bi ljudima uzimala novac.

Naime, Anastasiju je jedna korisnica Instagrama obavestila da joj je sa računa skinut novac nakon što je poverovala da je dobitnica nagradne igre koju "navodno organizuje pevačicin kozmetički brend".

Anastasija Ražnatović apelovala da ljudi ne uplaćuju novac za njen kozmetički brend jer se radi o prevari.
kurir 

Ljudima na Instagramu stižu poruke da kliknu na određeni link, kako bi preuzeli nagradu usled giveaway-a, a onda im se skida novac.

Konkretno, jedna devojka Anastasiji je napisala da joj je skinuto 700 dinara.

- Ljudi, ovo je prevara! Ko god da je dobio poruku ove sadržine treba da zna da to nije naša oficijalna stranica, već prevara. Ne nasedajte! Ne uplaćujte novac! - napisala je Anastasija i dodala:

- Ovo nismo mi! Molim vas ne nasedajte na ovu prevaru.

Anastasija Ražnatović ističe da neko koristi njen kozmetički brend kako bi uzimao ljudima novac.
Instagram 

Inače, Anastasija je nedavno ispričala da se jednom prilikom potukla zbog uvreda na račune svoje mame.

- Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama.

Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija pa dodala:

Anastasija Ražnatović otkrila da je upletena u prevaru koja se tiče njenog kozmetičkog brenda.
ATA Images 

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš - iskrena je bila Anastasija.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!