Anastasija Ražnatović nedavno je započela zajednički život sa svojim izabranikom Đorđem Kuljićem i ne krije koliko je srećna.

Luksuzni stan koji se nalazi u elitnom delu Beograda opremili su po sopstvenom ukusu, a Anastasija neretko pokaže detalje njihovog doma.

Ovoga puta, pevačica otkriva detalje zajedničkog života sa Đorđem, kao i da li planira da stane na ludi kamen.

Anastasija ne krije sreću zbog veze sa Đorđem Kuljićem.
pritnscreen/instagram 

- Ništa se nije promenilo pošto smo konstantno zajedno. Ja sam konstantno bila kod njega u Novom Sadu, on je stalno dolazio u Beograd. Ustvari, letos smo počeli da živimo zajedno. Iznajmili smo stan pre nego što je naš bio gotov.

Letos smo više bili u Beogradu, pa smo odlučili da iznajmimo stan, jer nam je dosta ljudi bilo u kući, pa da ne pravimo gužvu, a i da budemo sami - otkriva Anastasija, a na pitanje da li će u 2022. izgovoriti sudbonosno "da", kaže:

- Ne znam. Više puta sam rekla da nam je lepo ovako kako nam je sada, uopšte ne žurimo ni sa čim. Imam 23 godine, stvarno nigde ne žurim, nije mi poslednji voz, kako bi žene rekle (smeh).

Lepo nam je stvarno sada ovako. Naravno, ako dođe do toga, biće lepo, biće super, ali nemamo potrebu da žurimo sa tim stvarima.

Anastasija i Đorđe su živeli u iznajmljenom stanu pre nego što su kupili svoj.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Otkrila je i da li je pripremila poklone za najbliže.

- Nemamo mi taj ritual da obeležavamo Novu godinu poklonima. Kada mi dođe da nekome nešto poklonim, to uvek uradim iz srca, ne mora da bude specijalni povod. Ni ja ni Đole ne slavimo te neke stvari, godišnjice i to. Uopšte nismo u tom fazonu, ne pridajemo toliko značaja tome.

Više uživamo svakodnevno, nego taj jedan dan jer bi to tako trebalo, jer to tako društvo nalaže. Ne obraćamo pažnju na te stvari. A što se mame tiče, stalno jedna drugoj svašta poklanjamo. Kada sam negde preko, ili ona, jedna drugoj uvek nešto donesemo - kaže Anastasija za Pink.rs.

Anastasija otrkiva da je doživela veliko razočaranje u 2021. godini.
Instagram 

Ražnatovićeva priznaje da je doživela razočarenje u prethodnoj godini.

- Jeste, ali mlada sam i dalje, svesna sam da ću se tek razočaravati. Trudim se da to gledam na pozitivniji način, da mi je to pokazatelj šta ne treba da držim kraj sebe u životu.

Bolje sad, nego za deset godina! Svi koji su otišli iz mog života i koji su me na neki način povredili, ja im ništa loše ne želim i drago mi je što je to ispalo tako.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!