Mlada pevačica Anastasija Ražnatović retko govori o svom privatnom životu, a sada je otvorila dušu i otkrila neke detalje o najtežim, ali i najlepšim trenucima iz detinjstva i kako se zbog majke čak i potukla u školi.

- Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija pa dodala:

Anastasija se zbog mame potukal u školi.
ATA Images 

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš- iskrena je bila Anastasija.

Mlada pevačica je kazala da joj je tada „pala roletna“, mrak na oči.

- Ona mi je to u petak napisala preko „Fesjbuka“, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar – kazala je Anastasija na K1 u emisiji "Preživeli".

Anastasija je nakon incidenta otišla na Kipar.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Podsetimo, Anastasija je nedavno otpočela zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, kada su se uselili u zajednički stan u elitnom delu Beograda, za koju su izdvojili sumu u iznosu od 750.000 evra.

Anastasija je nedavno počela da živi s dečkom.
Instagram 

U pitanju je kompleks na Dorćolu, u kojem se cena kvadrata kreće od 2.350 do 3.400 evra, a  ako je suditi po detaljima koji se vide prilikom snimanja selfija, pevačica ima nepogrešiv ukus kada je reč o enterijeru. Kako izgleda njihov dom, pogledjate u galeriji u nastavku teskta:

Instagram Zavirite u ljubavno gnezdo mladog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!