"DA LI JE DEČAK ILI DEVOJČICA?" Britni Spirs zbunila sve objavom o prinovi 

Britni Spirs pohvalila se da je dobila prinovu čime je zbznila mnoge pratioce na Instagramu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop zvezda Britni Spirs zbunila je obožavatelje novim videom na Instagramu. Stajala je okrenuta leđima prema kameri, njišući se s flašicom u ruci kao da hrani bebu. Iz njenog videa nije jasno šta tačno drži u rukama.

"Pogodite da li je dečak ili devojčica", napisala je pevačica u opisu videa i označila svog verenika Sema Asgarija. Fanovi su je u komentarima pitali da li je možda udomila psa ili mačku ili su ona i Sem spremni za prvo zajedničko dete.

"Šta se događa?", "Stiže li beba?", "Jesi li udomila ljubimca?", samo su neki od komentara. Oglasila se i Paris Hilton koja je ostavila zaljubljeni emotikon, ali Britni nije odgovarala.

Inače, Sem je nedavno u razgovoru za strane medije rekao da on i Britni planiraju venčanje kao i da su jako srećni što mogu da uživaju u zajedničkom životu.

OnPoint-Vasquez-Max / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Britni već ima sinove Džejdana Džejmsa i Šona Prestona s bivšim suprugom Kevinom Federlajnom. Nedavno je objavila fotografiju dečjih stopala i priznala da razmišlja o još jednom detetu.

Podsetimo, Britni se nedavno konačno oslobodila starateljstva koje je 13 punih godina nad njom imao otac Džejms Spirs.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon mučnog suđenja iznela je niz šokantnih detalja, a najupečatljiviji je bio kada je otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i to da joj je branio da ima još dece.

- Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli, rekla je Britni u potresnom svedočenju. Prema snimku koji je objavila reklo bi se da je Britni spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke što je toliko dugo priželjkivala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!