Na Jutjub sceni se zaista može naći za svakog po nešto. Ma koliko da imate neobičan pa čak i bizaran ukus.

Primer tome je i profil jedne Japanke koja je za samo nekoliko meseci uspela da skupi preko 20 hilajda pratilaca, iako na svom profilu ima samo šest videa. U svim radi isto - snima samo svoje grudi i tu i tamo pokaže svoje lice.

Zapravo grudi i jesu bile glavni fokus snimaka, a zanimljivo je i da u videima ne priča, ali izlaze titlovi na japanskom jeziku gde uglavnom poručuje: "Zdravo", "Lepa sam" i slično. 

Karijeru je započela u decembru prošle godine, a njeni bizarni snimci nekako su pronašli put do obožavalaca i većina ima na desetine hiljada pregleda. Najpopularniji snimak gde džogira ima čak 190 hiljada pregleda.

I ko zna do kada bi to trajalo da se nije otkrilo da se iza lica i tela zgodne Japanke zapravo krije 37-godišnji muškarackoji je koristio veštačke grudi, i povremeno periku kako bi zavarao publiku.

muneniku ciharu
printscreen/youtube 

Muneniku Čučaru je to sam obelodanio pre nedelju dana u jednom od videa, u kom je objasnio šta je sve potrebno da bi se transfromisao u zgodnu Japanku koja se snima dok šeta ili trenira.

Pokazao je poput drugih influensera koje brendove šminke koristi, ali i kako namešta periku, veštačke grudi i sve ostalo što mu je potrebno da bi se transformisao u izmišljeni ženski lik kojim je opčinio pratioce.

Takođe je otkrio da koristi i aplikacije za ulepšavanje kako mi menjao fotografije na storijima na Instagramu, i otkrio kako izgleda pre, a kako posle.

muneniku ciharu
printscreen/youtube 

Muneniko je otkrio i detalje čitave internet prevare. Kako je i sam rekao, njegov zadatak nije previše težak s obzirom da je u videima retko govorio, a lice je često prekrivao maskom.

Jedno od iznenađenja bilo je to da su ga samo u početku većinski pratili muškarci, da bi potom u pratiocima većinski preovladavale žene i to čak 87 odsto.

Na tu ideju je došao nakon što mu je zbog pandemije smanjena plata, a naveo je i da je imao troškove oko lečenja svog psa kom je dijagnostikovan rak.

muneniku ciharu
printscreen/youtube/むね肉ちはる 

Kako kaže njegov jazavičar će sledeće godine napuniti 15 godina i teško mu je da se oprosti od njega. Sve to bilo mu je okidač da smisli način za brzu i laku zaradu, a kako zna da atraktivne devojke najlakše privuku pažnju na Internetu rešio je da i sam postane jedna od njih, pogotovo sad sa porastom popularnosti K-pop kulture.

Iako je napre hteo da se pridruži popularnim chat room-ovima u kojima se zahvaljujući programima menja fizički izgled, i u kojima zapravo telefonski ili preko interneta pričate sa obožavateljima, ovo mu se učinilo kao bolja ideja.

Tako je počeo da stavlja periku i veštačke grudi, te da se snima dok vežba, a niko nije imao predstavu da se time bavi, čak ni njegova supruga. Kaže da nije imao predstavu da će tako brzo doći do popularnosti i pratioca.

Na kraju svega poručio je da više ne može da krije svoj pol, ali i da karijeru ne želi da gradi na lažima, zbog čega je primetno da je ostao bez par hiljada pratilaca. 

Nakon što je primio brojne poruke na Instagramu, ali i drugim mrežama, Twitter profil mu je ugašen, ali je kako i sam navodi, očekivao takvu reakciju ljudi. 

Muneniku sada kaže da želi da ga pratioci zaista upoznaju kakav jeste i da ga takvog i zavole, te je ponajviše iz tog razloga rešio da razotkrije online prevaru.