Pre manje od nedelju dana, Vensan Kasel je sa novom devojkom Narom Baptistom prošetao istim onim crvenim tepihom u Kanu na kojem je, do pre samo godinu dana pozirao sa nekadašnjom ljubavnicom, a potom i suprugom Tinom Kunaki.

Kada se prvi put pojavila na Kanskom festivalu, Tina je imala samo 19, no uprkos tome što je imala samo tako malo godina, uspela je da uništi 14.godišnji brak Vensana Kasela i njegove bivše supruge Monike Beluči

Tina Kunaki i Vensan na crvenom tepihu kada je imala samo 19 godina
Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia 

Doduše, dozvolite da parafraziramo - da uništi šanse za pomirenjem. Poznato je da je glumački par razmišljao da svojoj ljubavi da drugu šansu, ponajviše zbog ćerki koje su dobili u braku. No, tada se pojavila zanosna Tina koja je smuvala Vensana i stavila tačku na mogućnost njihovog pomirenja. 

Manekenka je potom dobila sa glumcem i ćerku Amazoni, a Vensan joj je otvorio i vrata modnog sveta. No, sve što je otela drugoj, vratilo se kao bumerang samo par godina kasnije.

Iako nije poznato zašto je došlo do kraha braka Vensana i Tine, spominjalo se da ga je mlada lepotica koristila, ali i da je njemu bilo dosta da se ona provodi po svetu dok on čuva njihovu ćerku. 

Vensan Kasel nije davao Tini da izlazi.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, šta je drugo mogao da očekuje od devojke koja je postala majka sa samo 22 godine. Neiživljena, mlada... jasno je da je želela da se ponaša kao i njene vršnjakinje, no to nije bilo moguće.

Tina Kunaki je volela da izlazi, a to je smetalo Vensanu
Agence / Bestimage / Profimedia 

Zbog svega ju je bivši muž "kaznio", te joj je oduzeo sve modne kontakte. No, Tini je bilo potrebno nekoliko meseci da se uzdigne iz svega i da stvori svoju karijeru ispočetka. 

U isti mah, primetne su i određene promene. Tako, tokom braka sa Vensanom, manekenka nijednom nije smela da pokaže svoju ćerkicu. To se promenilo samo par meseci nakon razvoda, te je javnost prvi put mogla da vidi Amazoni. 

Tina Kunaki sa ćerkom Amazoni
DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U isti mah, Kunaki je više pokazivala i brata i oca, kao i prijatelje, što nije ranije bio slučaj. Isti slučaj je bio i sa majkom, koju je javnost tek sada prvi put videla. 

Tina Kunaki sa ocem.
Urman Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Međutim, mnogima nije promaklo da je Nadia, majka Tine Kunaki slika i prilika upravo Monike Beluči

Majka Tine Kunaki je ista Monika Beluči
instagram/tinakunakey 

Uostalom, pogledajte i sami Nadiu iz mlađih dana...

...a potom Moniku.

Iste tamne oči, pune usne, nos... gotovo kao da gledamo duplo. Doduše, za razliku od Belučijeve, Kunaki prirodno stari, te sličnost nije izražena kao nekad.

Interesantno je da je na brazilskim portalima jedno vreme kružila vest da se Tina stidela jer se umešala u priču Monike i Vensana, te da joj nije smela da izađe na oči, ali nije poznato da li u tim pričama ima istine. 

Sada se čini da su majka i ćerka nikad bliže, naročito što je manekenka okačila stori i napisala: "Moje blago".

Instagram /, Alberto Terenghi / IPA / IPA / Profimedia Pogledajte koliko se Tina promenila za sve ove godine pre i nakon odnosa sa Vensanom Kaselom.

Pročitajte još: ZBOG POPADIJE ISKULIRAO MONIKU BELUČI, A ONA GA O'LADILA: Srpkinja se udala za Amerikanca, a samo je za Markom patila

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!