Jedan od najpoznatijih francuskih glumaca, Vensan Kasel pojavio se na premijeri filma „Parthenope” na Kanskom festivalu. Šarmantni Francuz bio je odlično raspoložen, a društvo mu je pravila devojka Nara Baptista.

Par je rado pozirao okupljenim fotografima, a na crvenom tepihu razmenjivali su poljupce, zagrljaje i nežne dodire.

Slavni 57-godišnjak pojavio se u plavom odelu sa crnim reverima i crnoj košulji, a izdanje je upotpunio lakiranim cipelama i naočarima. Lepa Nara za svoj izgled na crvenom tepihu odabrala je jednostavnu, ali efektnu haljinu bez bretela koja prati liniju tela.

Vensan Kasel i Nara Baptista
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Atraktivna brazilska manekenka sve je upotpunila crnim lakiranim sandalama i dijamantskim nakitom.

Kasel i 30 godina mlađa Nara prvi put su uhvaćeni zajedno krajem prošle godine na plaži u Rio de Žaneiru, ali se ne zna kada je njihova veza počela.

Kasel i Nara su prvi put uhvaćeni u Rio de Žaneiru
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Francuz je ranije bio oženjen manekenkom Tinom Kunaki, a razveli su se u aprilu 2023. godine, samo nekoliko meseci pre nego što se saznalo za njegovu romansu sa Nara. Zanimljivo je da ova Brazilka fizički neodoljivo podseća na Tinu.

Kasel i Tina su u braku dobili i ćerku Amazoni, a on iz braka sa Monikom Beluči, sa kojom je bio u braku 14 godina, ima još dve ćerke - Devu i Leoni.

Vensan Kasel i Tina Kunaki
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bonus video

Kanski festival Privatna arhiva

Izvor: Wanted A.N.