Slavna glumica Monika Beluči u poslednje vreme sija nekim posebnim sjajem, što se posebno vidi na novijim fotografijama. Čuvena lepotica živi je pokazatelj koliko ljubav može da promeni ženu, naročito kada je sa nekim ko zna da je čuva i ceni. 

Zato i ne čudi što se ispod njenih objava na mrežama ređaju samo komplimenti. Iako ima 59 godina, Beluči je i dalje na listama najlepših žena, a svaka borica ili "nesavršenost", kako neki kažu, samo je prirodala njenom seksepilu.

Gdegod da se pojavi, nema sumnje da bi hipnotisala sve svojom pojavom, i nema naznaka da će se to promeniti, barem ne u skorije vreme.

Interesantno je da postoji priča da je Belučijeva još kao dete privlačila toliku pažnju svojim izgledom da njenim roditeljima, Mariji Gustineli i Luiđiju Belučiju prilazili ljudi i pitali ih na koga je povukla toliku lepotu.

Marija i Luiđi su se vremenom umorili od takvih pitanja pa su izbegavali da se u javnosti pojavljuju sa Monikom odnosno počeli su da skrivaju svoju prelepu ćerku, kako su ispričali.

Međutim, bilo je potrebno da prođe 15 godina pa da čitav svet ostane hipnotisan lepotom nestvarne Monike koja je sa 15 godina uplovila u manekenske vode, a ostalo je, naravno - istorija.

Inače, Belučijeva je bila udata dva puta - najpre za italijanskog fotografa poreklom iz Argentine, Klaudija Karlosa Basoa, a potom za francuskog glumca Vensana Kasela sa kojim ima ćerke Leoni i Devu. Šuškalo se i da ju je Vensan ostavio zbog 31 godinu mlađe Tine.

Mnogima ni dan-danas nije jasno kako je Vensan, koji nosi nimalo laskav nadimak "najružnijeg zavodnika", mogao da takvu vanvremensku lepoticu zameni mlađom, a pojedinci su čak govorili da Tina Moniki nije ni do kolena.

Međutim, čini se da ni Monika nakon razvoda nije dugo patila te je našla sreću sa 18 godina mlađim Nikolasom. Ipak, par je ipak raskinuo, a danas je legendarna glumica u srećnoj vezi sa legendom filmske umetnosti Timom Bartonom.

Monika Beluči je srećna u ljubavi sa Bartonom.
Fabio Mazzarella / Avalon / Profimedia 

Oni su spoj koji niko nikada nije očekivao. Njihova veza se razvijala u najvećoj tajnosti, a prvi put su se sreli u Kanu 2006. godine, ali su se varnice navodno prvi put javile prošlog oktobra na filmskom festivalu Lumiere u Lionu.

Dok je Monika simbol ženstvenosti i već decenijama jedna od najpoželjnijih glumica, njen partner je kultni reditelj, poznat po pomalo mračnoj ikonografiji i uvrnutom smislu za humor. Barton u filmskoj industriji dobro je poznat po svojoj gotskoj fantaziji i estetici, zbog čega ga zovu i "čudak", a poslednje njegovo ostvarenje je ultra popularna Netfliksova serija "Wednesday".

Ipak, bio čudak ili ne, uspeo je da nađe put do Monikinog srca i da je učini najsrećnijom na svetu. "Ako sam sa njim, to je pre svega zato što me njegova duša dira. Štaviše, kada mi je ponudio ključnu ulogu u svom sledećem filmu, odmah sam pristala jer sam, osim ljubavi, želela da podelim i radno iskustvo sa njim", ispričala je glumica nedavno otkrivši svoje emocije prema slavnom režiseru.

A kako je Beluči izgledala u ranoj mladosti kada su svi ničice padali pred njene noge, hipnotisani lepotom, pogledajte u nastavku:

Pročitajte još: 

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!