Monika Beluči, jedna od najlepših žena svih vremena pojavila se na Nedelji mode u Parizu i gotovo da nema osobe koja nije pomislila isto - glumica nikada bolje nije izgledala.

Čini se da joj nova veza sa majstorom filma Timom Bartonom više nego prija, jer je slavna lepotica ne samo vidno smršala, već je i dobila dodatno samopoudanje, što se posebno videlo dok je pozirala sa najvećim osmehom okupljenim fotografima. Beluči je blistala u mladalačkom izdanju, za koje bi se retko koja žena odvažila. Nosila je jednodelni kombinezon sa dubokim dekolteom, a look je upotpunila kožnim mantilom, tamnim naočarama i elegantnim minđušama.  

Gotovo je neverovatno da glumica ima 59 godina, s obzirom da je, ponajviše zahvaljujući stepenastoj frizuri sa šiškama izgledala više od 10 godina mlađe. Inače, društvo su joj pravile Karla Bruni i Olivija Vajld, i sudeći po fotografijama na mrežama, sjajno su se zabavljale na Iv Saint Laurent reviji. 

Ipak, Monika je ipak bila zvezda događaja, a zanimljivo je da se na reviji nije pojavila nijedna izabranica njenog bivšeg muža Vesnana Kasela iako je to, makar kada je reč o Tini Kunaki, bilo očekivano.

Monika Beluči na reviji na Nedelji mode.
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Pročitajte još: ĆERKA NAJLEPŠE ŽENE KRADE POSLOVE MAĆEHAMA: Dok "gola ljubavnica i neuspela domaćica" mole za hleb, ONA lepša od boginje

Poiznato je da mlada manekenka ne propušta Nedelju mode u Parizu, te da je redovna na revijama svih velikih brendova. No, nakon, kako se spekulisalo, neprijatnog susreta pre nekoliko meseci na jednom od modnih događaja, čini se da Kunaki izbegava da bude na istom mestom sa bivšom ženom sada već i njenog bivšeg muža. 

Tina Kunaki izbegava da se pojavi na istim mestima kao Monika Beluči.
Spread Pictures / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na reviji nije bilo ni nove devojke Vensana Kasela - Nare Baptiste, koja takođe, kao i njena prethodnica, pokušava da se probije u svetu mode, u čemu joj glumac pomaže. Dok Baptista mora da moli za pozivnice na Nedelje mode, ovo ne važi za Moniku, ali i Tinu. 

Nara Baptista mora da moli Vensana da joj sredi pozivnice za Nedelje mode.
Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, sudeći po Instagramu Kunakijeve, čini se da je sa revije izostala jer je bila na drugom događaju. Ipak, mnogi i dalje smatraju da je lako mogla da se pojavi na oba mesta, ali je ipak izabrala da se ne sretne sa ženom kojoj je svojevremeno, sa jedva 19 "ukrala" muža

Moniku, naravno, ovakve stvari ne dotiču. Ona živi život punim plućima, i ruši "pravila" po kojima žena u određenim godinama treba da se "zbabi". Umesto toga, bira da nosi ono što želi, bez "restrikcija" i ograničenja, zbog čega i jeste u prvim redovima na revijama najvećih modnih brendova.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!