Kanski festival okupio je mnošto poznatih faca, ali i neka imena koja se dugo nisu mogla videti na ovako nekom događaju poput prelepe francuske glumice Lee Sejdu

Lepotica je inače igrala glavnu ulogu u filmu Kventina Dipija "The second act" koji se prikazivao prve večeri festivala, a njena pojava u svetlucavoj haljini dubokog dekoltea hipnotisala je sve koji su se tu našli. 

Lea Sejdu na Kanskom festivalu.
Isabelle Vautier / Starface / Profimedia 

Plavokosa glumica pozirala je s najvećim osmehom pred okupljenim fotografima, međutim daleko od toga da je lepota njen jedini adut. U Francuskoj je veoma popularna, a u prošlosti je za glumački talenat pet puta bila nominovana za "Cezara", dva puta za "Lumières" nagradu, a na listi je i BAFTA nominacija, pored koje je doibila i "Trophée Chopard Award".

Skandal sa Vensanom

No, i pored neospornog glumačkog talenta, o ovoj talentovanoj mladoj ženi u jednom trenutku se pisalo samo kao o "rasturačici braka" nakon kraha odnosa Vensana Kasela i Monike Beluči

Malo pre nego što će doći do razvoda, Vensan i Lea snimali su film "Lepotica i zver" u kojem su imali glavne uloge. Šuškalo se da su se među njima rodile emocije, a energija se na setu mogla seći nožem. 

Od šuškanja se došlo do toga da su mnogi verovali da su nagađanja zapravo istina, a pojedini su upravo lepu plavušu krivili za krah braha Beluči-Kasel.

Ta navodna veza se komentarisala na razne načine. Neki su novu ljubav harizmatičnog glumca videli i kao njegov način da preboli italijansku divu.

Interesantno je da su Sejdu često i poredili po energiji sa Beluči, a da među njima nema zle krvi pokazalo se kada su se našle u filmu "Spektar".

Takođe, na promociji istog činilo se da su veoma bliske, zbog čega je do dana današnjeg nejasno da li se zaista između Lee i Vensana nešto dogodilo ili ne. No, pravu istinu znaju samo oni.

Pročitajte još: ONA BLISTA DOK BIVŠEG 30 GODINA MLAĐA PRAVI MAGARCEM Poleteo za klinkom, šutnuo najlepšu, a onda je karma uradila svoje

Bonus video:

Monika Beluči Instagram/monicabellucciofficiel

Izvor: Žena.Blic/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!