Lepa manekenka, glumica i spisateljica Nina Seničar pre samo nekoliko dana je pokazala kako provodi trudničke dane. Iako je već u odmakloj trudnoći, slavna lepotica se ne odriče svakodnevne fizičke aktivnosti, kako na otvorenom, tako i u teretani, što ne čudi s obzirom da je celog života bila više nego aktivna.

Uptavo je njen poslednji video i odgovor na pitanje kako je nakon prve trudnoće uspela da skine "višak", ali i kako održava liniju zbog čega je smatraju jednom od najlepših i najzgodnijih žena sa ovih prostora.

Ipak, njeno srce odavno pripada američkom glumcu Džeju Elisu sa kojim ima ćerku, iako bi sa njim mnogi menjali mesto. Interesantno je da je, pre nego što je sa njim uplovila u mirnu luku, Nina često bila tema nagađanja javnosti zbog bivših partnera. 

Glumica koju smo do skoro mogli da gledamo u popularnoj seriji "Popadija" imala je, kako se čini, veoma buran život u jednom trenutku, a njeno ime najčešće je povezivano sa Erosom Ramacotijem, ali i sa drugim slavnim frajerima. 

Italijanski zavodnik je zbog nje veoma često posećivao Srbiju i navodno je upravo ona razlog što je održao koncert i Novom Sadu. Ipak, o njihovoj ljubavi su ćutali, iako su i domaći i italijanski mediji samo o tome pisali.

Nina Seničar je u srećnom braku sa Džejom Elisom,
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Šuškalo se da je fatalni Italijan potpuno izgubio glavu za njom, međutim, priča se ipak završila raskidom. Ipak nekadašnji par ostao je u dobrim odnosima i čuju se s vremena na vreme.

No, interesantno je da je malo pre nego što će njih dvoje uploviti u navodni odnos, Erosa muvala ni manje, ni više nego Monika Beluči. Međutim, pevač ju je odbio. Tačnije, nije mu padalo na pamet da gubi vreme i preterano joj se udvara.

Ona je tada izašla iz braka sa Vensanom Kaselom, koji se završio, kako se pisalo, jer se glumac zaljubio u tada 18-godišnju Tinu Kunaki, koju je kasnije i oženio.

Eros je prvi muškarac koji joj se dopao, bila je opčinjena njime, ali pevač se nije potrudio da joj se udvara, te do veze nije došlo. Umesto nje, Eros je kasnije uplovio u vezu sa našom lepom manekenkom Ninom Seničar, u koju je dugo bio zaljubljen, odnosno, barem se tako pisalo.

Nina Seničar važi za jednu od fatalnijih Srpkinja.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ko su drugi bivši Nine Seničar?

Osim Erosa Ramacotija, Nina je povezivana i sa drugim moćnim muškarcima. Tako se pisalo da je bila i sa biznismenom Miodragom Kostićem, pa čak i da je imala kratku vezu sa Novakom Đokovićem pre nego što je on uplovio u odnos sa Jelenom.

Njih dvoje zapravo se znaju godinama, a čak su se jednom prilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali nikada ništa nije bilo potvrđeno.

Dok je živela i radila u Italiji, lepa Srpkinja povezivana je i sa tamnošnjim velikim zvezdama kao što je fudbaler Stefano Betarini...

ili pak biznismenom Tomasom Chiabrom.

Takođe su pisali da je u vezi i sa slavnim voditeljom Ecijom Gređom, međutim, Nina je to demantovala.

"On je legenda u Italiji i moj veliki prijatelj. Dok smo radili zajedno, mnogo me je naučio o ponašanju pred kamerama. Izuzetno je popularan i uvek raspoložen da svima izađe u susret, tako da me priče o našoj navodnoj vezi uopšte nisu dotakle. Toliko ga cenim da sam takve spekulacije smatrala komplimentom", rekla je jednom prilikom.

Nina Seničar se u prošlosti dotakla samo dve veze.
Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nina se zapravo za sve ovo vreme dotakla samo dve bivše veze - sa fudbalerom Markom Borijelom i glumcem Alesandrom Pesom.

Pročitajte još: NEKE SU UDAJOM POSTALE MILIONERKE: Ne dižu ništa teže od kašike, a evo ko su i čime se bave MUŽEVI najlepših Srpkinja

O romansi sa Markom pisalo se između 2010. i 2011. godine. Iako su je svi mediji opisivali kao zavodnicu koja je slomila srca brojnih muškaraca, atraktivna Novosađanka je 2011. otvorila dušu i priznala da joj je afera sa Borijelom potpuno pomutila razum, zbog čega je izgubila i puno dobrih prijatelja, a ljubav prema zgodnom fudbaleru opisala je kao drogu.

Podsetimo, Ninina i Markova veza otpočela je u tajnosti još početkom 2009. godine, a par je na sve moguće načine pokušavao da demantuje priče o njihovoj ljubavi, čak i kada su se u tabloidima pojavljivale njihove paparaco fotografije. Kako bi prikrili da su u vezi, pokušali su da u medije plasiraju priču o tome da je Nina zapravo sa Markovim rođenim bratom, takođe fudbalerom Fabiom Borijelom, ali je otkriveno da je noć pred odlazak u rialiti serijal "Ostrvo poznatih", koji je sniman u Nikaragvi, provela upravo u Markovom domu. Osam meseci pošto su definitivno okončali strasnu romansu, Nina je odlučila da ispriča sve o tome.

"Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla "Sad je dosta" i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i posle nekog vremena bih ga ponovo potražila", ispričala je tada Nina, a na pitanje da li je to ipak bila velika ljubav, odgovorila je:

"Ne želim da upotrebim reč ljubav. To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu."

Nina je takođe navela da ona i Borijelo nisu čak ni u prijateljskim odnosima jer je tako nešto nemoguće nakon intenzivne jednogodišnje priče koju su podelili. Nakon fijaska sa Borijelom, Nina je potom uplovila u kratku romansu sa glumcem Alesandrom Pesom, koja je takođe bila ispraćena u lokalnim medijima, budući da Pes važi za jednog od najpoželjnijih mladih glumaca u Italiji.

"Bila je to lepa letnja romansa, ali nije mogla da potraje jer nije bio pravi trenutak ni za mene ni za njega", kazala je Nina tada.

Srećom, ljubavni brodolomi daleko su iza nje, a danas je mir i sreću našla kraj Džeja Elisa sa kojim konačno živi bajku o kojoj je oduvek maštala.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Nina Seničar priprema doručak instagram/ninasenicar

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!