Nema sumnje da je Nina Seničar jedna od najlepših žena sa ovih prostora. Ipak, ona je ujedno i jedna od retkih koja je dokazala da nije samo lepo lice sa naslovnice.

Osim što govori nekoliko jezika, radila je i kao voditeljka u Italiji, a sada se bavi i glumom, te nosi jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Popadija". Svoju karijeru počela je kao manekenka, a nedavno je otkrila i detalje sa početka. 

Nina Seničar svoju karijeru je počela kao manekenka.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Voditeljka i glumica ne krije da je imala odličnu zaradu još dok je bila na fakultetu, a sve zahvaljujući susretu sa jednim moćnim čovekom kojeg je isprva odbila. 

- Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša. Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: "Je l' ovo moguće?" - ispričala je Nina nedavno u emisiji "Balkanskom ulicom". Ono što je zanimljivo je to da manekenka nije napuštala skroman studentski dom iako je mogla da plaća stan. 

"To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju... Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom... Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da "guram" fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama!", ispričala je Nina kojoj se upornost definitivno isplatila, te je danas među najuspešnijim ženama Srbije.

Bonus video:

NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!