Srpkinja Nina Seničar, u društvu svog supruga Džeja Elisa, se pojavila na dodeli Zlatnog globusa, jedne od najprestižnijih filmskih nagrada, u Los Anđelesu.

Za šetnju po crvenom tepihu odlučila se za spektakularnu haljinu koju krasi jednostavan kroj, a ali raskošan materijal i detalji. S pravom su mnogi pohvalili njen sinoćni izgled, a neki je čak i uvrstili u top pet najbolje obučenih zvanica večeri.

Nina Seničar i Džej Elis na dodeli Zlatnog globusa.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Nina Seničar odabrala je izabrala toaletu sa potpisom brenda Dolce&Gabbana, a upotpunila ju je srebrnim sandalama istog brenda.

Pored toga, ova haljina je od bordo pliša koji važi za jedan od onih materijala koji bismo najradije nosili tokom cele godine. Pliš jeu redovima elegantnih tkanina, a u ovom sličaju je to podignuto na viši nivo uz dodatak detalja srebrnih kristala na dekolteu.

Naša voditeljka i glumica nije odolela ni dubokom šlicu sa strane koji je doprineo da izdanje izgleda neverovatno poželjno. Kada je nakit i šminka u pitanju, lepa Novosađanka se odlučila za decentne komade koji nisu ukrali fokus sa raskošne haljine.

Nina Seničar u raskošnoj plišanoj haljini.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia