Na tradicionalnoj 96. po redu dodeli Oskara, dve Srpkinje definitivno su ukrale šou. Prva je bila Ana Ivanović koja se na crvenom tepihu pojavila u neodoljivoj žutoj toaleti, ruku pod ruku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a druga je zanosna Novosađanka Nina Seničar koja je sve opčinila nestvarnom haljinom od pliša sa dubokim šlicem i suptilnim izrezima sa prednje strane.  

Elegantno izdanje samo je dodatno naglasilo njenu vitku liniju i "stomačić" s obzirom da je jedna od najlepših žena sa ovih prostora nedavno otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Inače, Nina, se na dodeli pojavila u društvu supruga, holivudskog glumca Džeja Elisa. Par je raspoloženo pozirao fotografima, te ne čudi što je njihova pojava ukrala poglede okupljenih.

Malo je reći da je popularna "popadija" (kako je zovu zbog hit serije u kojoj glumi glavnu ulogu), očarala pristune. Pozitivni komentari nisu je zaobišli ni kada je objavila fotografije na svom Instagramu, gde su njeni pratioci pisali u superlativu o njenoj lepoti, te je jasno zašto je svojevremeno na njen šarm pao čak i čuveni Eros Ramacoti.

Pročitajte još: O NJIHOVOM VENČANJU PRIČAO JE SVET: Srpkinja Nina Seničar i holivudski glumac čekaju drugo dete

Inače, pričalo se i da je Eros zbog lepe Srpkinje "iskulirao" i jednu od najlepših žena sveta - Moniku Beluči, te da je Seničar želeo da odvede i pred oltar, ali glumica je na to imala jasan komentar, iako je potvrdila da je među njima ipak bilo nečeg.

"Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra. Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka", ispričala je Nina svojevremeno, što je i dokazala u godinama nakon, upravo time što je danas ne samo uspešna voditeljka i glumica, već i spisateljica.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Nina Seničar ekskluzivno za ELLE otkriva kako se pripremala za Dodelu Oskara Justin Bare

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!