U Los Anđelesu je sinoć održana 96. svečana dodela Oskara, koja je okupila veliki broj slavnih ličnosti i kao i obično, crveni tepih je bio pravi modni spektakl koji je poslužio kao veliko finale.

Sve najbolje holivudske zvezde izašle su na aferu, uključujući vodeće nominovane večeri Lili Gledston, Emu Stoun, Kilijana Marfija, Sterlinga K. Brauna i druge. Najbolje obučene zvezde večeri bile su one koje su oličavale klasični večernji glamur - ali na načine koji su izgledali sveže, moderno, a ponekad i potpuno neočekivano. 

Ana Ivanović i Bastijan na dodeli Oskara
Instagram/ anaivanovic 

Pored brojnih ličnosti iz sveta glume i filma, imali smo priliku da na crvenom tepihu vidimo i zvezde iz drugih sfera, pa su tako među gostima Američke akademije filmskih nauka i umetnosti bili i teniserka Ana Ivanović i njen suprug fudbaler Bastijan Švajnštajger.

Ana Ivanović na dodeli Oskara
Instagram/ anaivanovic 

 Za ovu posebnu priliku, bivša sportistkinja je odabrala elegantnu toaletu žute boje. Sofisticiran model, na jedno rame, prati liniju tela na suptilan način, ističući njene konture.

Ana Ivanović na dodeli Oskara u senku bacila i holivudske dive
AL / Avalon / Profimedia 

Radi se o sofisticiranoj kreaciji sa dugim rukavom, gde niz leđa pada lepršav materijal, dok maksi-haljina završava sa kratkim šlepom. Ana je odabrala sandale otvorenih prstiju i crnu tašnu da upotpuni svoj izgled, dok je glamurozne "holivudske" lokne prebacila preko golog ramena.

Ana Ivanović na dodeli Oskara u senku bacila i holivudske dive
DAVID SWANSON / AFP / Profimedia 

Nekadašnja teniserka svemu je dodala gotovo zaslepljujući Rolex Daytona sat od belog zlata koji je svakako, pored haljine, bio zvezda glamuroznog outfita.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Ana Ivanović u haljini za 2024. instagram/anaivanovic


Izvor: Wanted V.P.