Nina Seničar, prelepa Srpkinja, i njen dugogodišnji partner i suprug Džej Elis, saopštili su javnosti da će postati roditelji po drugi put. Glumica je podelila slike s radosnim vestima, uz simpatičan opis, što je izazvalo niz divnih komentara.

Svet je brujao o njihovoj ljubavi nakon što je otkriveno da je upravo Srpkinja osvojila srce poznatog holivudskog zavodnika. U julu 2022. godine stupili su u brak u spektakularnom venčanju održanom u Italiji, tačnije u dvorcu u Toskani po imenu "Villa Mangiacane". Lokaciju je pažljivo odabrala Nina, izražavajući želju da se uda upravo na takvom bajkovitom mestu.

Iako su izbegavali medijske izjave o venčanju, fotografije su otkrivale raskošnu organizaciju koja je podrazumevala značajna finansijska sredstva. Veliko slavlje za 190 zvanica upriličili su uz veselje i prisustvo njihove ćerke Nore, rođene krajem 2019. godine. Tokom proslave, pevalo se, igralo, ljubilo, a Nina je za "Vog" otkrila da je srpska rakija imala posebno istaknuto mesto na trpezi.

"Na samom početku večere sam zamolila sve goste da nazdrave čašicom rakije. To je autentično srpsko piće koje već vekovima krase našu tradiciju", izjavila je ona.

Kako su se upoznali Nina Seničar i Džej Elis?

Sve se dogodilo 2015. godine, malo nakon što se Džej preselio u Los Anđeles, a par se sreo u jednom tamošnjem baru. Upoznao ih je njihov zajednički prijatelj Toni Mansila, kreativni direktor marketinške agencije Savanty.

profimedia-0845601866.jpg
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia 

Od tada među njima vlada najlepše osećanja ljubavi, pažnje i poštovanja. Uprkos činjenici da su često bili razdvojeni jer Nina odlazi zbog poslovnih obaveza u Srbiju oni su zadržali sklad, a dolazak druge bebe samo potvrđuje da se vole kao prvog dana.

Bonus video

NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU Kurir TV

Izvor: Wanted A.N.