Proslavljena srpska glumica, manekenka i voditeljka Nina Seničar danas je u skladnom braku sa američkim glumcem Džejom Elisom, a njihova ljubav krunisana je i rođenjem ćerkice. 

Deliće njihove idile, slavna lepotica prikaže s vremena na vreme na svom Instagramu, iako je veoma pažljiva sa onim što otkriva javnosti. 

Doduše, Seničar je uvek bila poznata po tome da svoju intimu čuva od radoznalih pogleda, te se ni nakon svih ovih godina ne može naći previše informacija o njenom životu, niti o bivšim momcima

Nina Seničar je zagonetna po pitanju ljubavnog života.
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Setimo se samo njene veze sa proslavljenim pevačem Erosom Ramacotijem. Lepotica koja se nedavno vratila na veliko platno glavnom ulogom popadije u popularnoj seriji, na pitanja o vezi sa zgodnim Italijanom uvek je zagonetno odgovarala, te je mnoge iznenadilo njeno priznanje da se i dalje čuju s vremena na vreme, te da čestitaju rođendan jedno drugome

No, kada je reč o njihovom nekadašnjem odnosu, Nina je ostala nema. Svojevremeno su domaći mediji naveliko pisali o koncertu u Novom Sadu koji je navodno Ramacoti organizovao zbog nje. Ali, čak i sada, nakon toliko godina, Nina i dalje čuva njihovu tajnu.

"Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome", rekla je Nina svojevremeno za Gloriu.

Inače, pričalo se i da je Eros zbog lepe Srpkinje "iskulirao" i jednu od najlepših žena sveta - Moniku Beluči, te da je Seničar želeo da odvede i pred oltar, ali glumica je na to imala jasan komentar, iako je potvrdila da je među njima ipak bilo nečeg.

Pročitajte još: MUVALA GA MONIKA BELUČI, A ON IMAO OČI SAMO ZA LEPU SRPKINJU: Opijen lepoticom koju su zbog Marka napuštali prijatelji

"Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra. Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka", dodala je Nina za gorepomenuti medij, što je i dokazala u godinama nakon upravo time što je ne samo uspešna voditeljka i glumica, već i spisateljica.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia Nina Seničar već godinama živi i radi u Los Anđelesu gde se udala za holivudskog glumca Džeja Elisa.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU Kurir TV

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!