Anastasija Ražnatović ima novog dečka. Pevačica je zbog svog novog dečka Nemanje Gudelje otišla i u Španiju, a kako se prenosi, par je u vezi već mesec dana.

Anastasija koja je uvek bila tajnovita po pitanju privatnog života, sreću je nakon biznismena Đorđa Kuljića pronašla kraj fudbalera Nemanje, koji je pre nje bio povezivan i sa zgodnom Uragankom - Sanjom Vučić.

Ipak, par nikad nije potvrdio da je između njih bilo išta više od prijateljstva. Kako "Blic" piše, Anastasija i Nemanja upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a posle par izlazaka otpočeli su ljubavnu vezu.

Nemanja Gudelj i Anastasija upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.
Instagram 

S obzirom na to da je sve sveže, ni jedna, ni druga strana nisu raspoloženi da pričaju o svojoj ljubavi, a da je lepa pevačica otvorena za nove priče potvrdila je i sama u nedavnom intervjuu kada je rekla da je "spremna za novu ljubav", te da bivšem želi sve najlepše.

Anastasija Ražnatović nedavno je rekla da je spremna za novu ljubav.
Instagram 

Sada su se na mrežama pojavile i prve fotke Anastasije i Gudelja, koji su sedeli zajedno. U ležernim izdanjima, opustili su se sa prijatljima i uživali u dobroj hrani i piću, kao i u muzici, a Anastasija koja je bila i bez šminke, nije skidala osmeh sa lica.

Anastasija je uslikana u provodu sa Nemanjom Gudeljom.
pritnscreen/instagram 

Inače, dobro obavešten izvor Blica prokomentarisao je njihovu vezu.

- Anastasija i Nemanja se odlično slažu, uživaju u vezi i za sad im je baš sve potaman. Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je i zajedničko putovanje, a ona se sa njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje - rekao je.

Ni Anastasija ni Nemanja Gudelj nisu skidali osmeh s lica tokom izlaska.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Anastasija je nedavno raskinula petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem s kojim je krajem prošle godine otpočela i zajednički život. Međutim, uprkos mišljenju da će se uskoro čuti i "svadbena zvona", usledio je raskid.

Pevačica je tada rekla da su se razišli u miru, te da nije bilo svađa, niti prevare, već da su se jednostavno udaljili.

Anastasija Ržantović i Đorđe Kuljić raskinuli su petogodišnju vezu.
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Anatasija je nedavno otputovala u Sevilju, gde Nemanja ima angažman, a više fotografija novog para pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, printscreen/instagram Ražnatovićeva u vezi s fudbalerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!