Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nedavno su raskinuli petogodišnju vezu.

Par je čak nedavno otpočeo i zajednički život u nekretnini na Dorćolu, međutim, nakon samo nekoliko meseci došlo je do raskida.

Tom prilikom, iz PR službe pevačice saopšteno je da za njihov kraj romanse nije zaslužna treća osoba, kao i da su se rastali u miru. Međutim, nakon što nekoliko dana nije bila aktivna na mrežama, Anastasija je sad objavila video na kom je pratioce bacila u rebus.

"Da li želim da se ponašamo kao da smo u vezi? Da, želim", "Da li želim da budemo u vezi? Ne", "Da li možeš da razgovaraš sa drugim ljudima? Bolje ne. Da li mogu ja? Naravno", "Da li je to toksično? Verovatno", pričala je Anastasija na klipu i zaintrigirala sve.

Anastasija Ražnatović opisala svoju bivšu vezu? Cecina ćerka zbunila sve na mrežama novim snimkom instagra

Komentari su se odmah zaređali, a pratioci su ubeđeni da se iza klipa krije prava istina o odnosu sa Đorđem.

"Da li je ovo posvećeno bivšem?", "Anastasija treba da se baviš glumom", "O čemu se radi ovde?", "Nadam se samo da ovo nije tvoje iskustvo".. delić je komentara koji se mogao pročitati na mrežama.

Ovaj sound inače je jedan od viralnih na Tiktoku, a broje korisnice podelile su još neka iskustva kada su u pitanju toksični odnosi u vezama, gde su određene stvari dozvoljene jednoj strani, uglavnom muškarcima, dok su devojkama zabranjene. Tako da verovatno posredi da je Anastasija samo želela da isprati jedan od viralnih izazova.

Anastasija Ražnatović je u objavi objasnila šta su to toksični odnosi.
pritnscreen/ instagram 

Inače, ona se uveliko sprema za prvi nastup i to 12. marta u Parizu, za koji će uzeti pozamašnu sumu novca. Nastupiće u klubu u kom su pevale i druge velike zvezde, te ne sumnjamo da će prirediti pravi spektakl, kako glasom, tako i stasom - pogotovo jer je liniju dovela do savršentva, a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pevačica odmara u Dubaiju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!