Anastasija Ražnatović ne prestaje da oduševljava svojim izgledom.

Taman se pomislilo da mlada pevačica ne može bolje da izgleda, a ona nas iznenadi fotografijama u minijaturnom kupaćem kostimu i pokaže šta znači dovesti liniju do savršenstva.

Ona je poznata kao neko ko i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu, a nakon što je okačila fotografiju iz spa centra, komplimenti nisu izostali.

U minijaturnom bikiniju ocrtavao se svaki mišić, vitak struk i zategnute noge, ali za to kako izgleda sada nije zaslužna samo zdrava ishrana, već i potpuna promena životnih navika o čemu je pevačica već pričala.

Anastasija Ražnatović pokazala je savršenu liniju u kupaćem kostimu.
pritnscreen/instagram 

Naime, iako danas izgleda poput boginje, nije tajna da je Anastasija kao tinejdžerka imala nešto više kilograma. Kako je i sama pevačica svojevremeno pričala, nakon što 2, 3 godine nije bila zadovoljna svojim izgledom, rešila je da uzme stvar u svoje ruke.

- U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - rekla je svojevremeno.

Dijeta Anastasije Ražnatović
Instagram 

Disciplina i zdrava hrana doveli su do sjajnih rezultata, a pevačica je svojevremeno poručila svojim pratiocima da nije dijeta samo ishrana.

Anastasija Ražnatović poručila je svojim pratiocima da nije dijeta samo ishrana.
printscreen/instagram 

- Dijeta nije samo ono što jedete. To je ono što gledate, šta slušate, šta čitate i ljudi sa kojima se družite. Pametno birajte ono što stavljate u svoje telo. Emotivno, duhovno i fizički - napisala je na Instagramu.

Dijeta Anastasije Ražnatović
Instagram 

Međutim, ako ste se pitali kako održava liniju, Anastasija je nedavno otkrila svoju rutinu. Iako su mnogi mišljenja da je u njenom slučaju zaslužna i genetika, pevačica je to demantovala:

- Genetika nikada nije dovoljna. Da biste bili zdravi i izgledali lepo potrebno je da se pridržavate određenih životnih navika i ja sam zahvalna što sam to mlada shvatila.

Anastasija Ražnatović dovela je liniju do savršenstva.
Instagram 

Na prvom mestu, Anastasija se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke, što je, kako kaže, najveća greška koju neko može da radi kada želi da skine kilograme.

Veliko NE su i restorani brze hrane, te pevačica, kada jede van kuće bira zdrave obroke, i što bi se reklo "nešto na kašiku", pre nego prženo meso i slično.

Anastasija Ražnatović se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke.
Instagram 

Ipak, pevačica je i sama priznala da, kao i svi, nekad konzumira slatkiše, ali sve to rešava treningom. Takođe, pomažu joj i preparati sa biljnim vlaknima kojima brže sagoreva naslage, ali ključ je ipak u redovnom vežbanju, što se da primetiti i po njenim objavama nakon treninga koje su u poslednje vreme učestale.

printscreen/instagram Anastasija Ražnatović ne libi se da postavi fotke u prirodnom izdanju, nakon treninga.

Pored toga što redovno šeta, što je sjajan način da ostanete u formi, Anastasija čak i ako ne stigne da ode u teretanu, ne propušta da vežba kod kuće, a programe prati na Jutjubu u zavisnosti od regije koju želi da definiše.

Rezultati nisu izostali, što je više nego jasno, te slobodno možemo reći da je pevačica već "raketa", a još njenih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Slike Anastasije Ražnatović u kupaćem kostimu najbolje dokazuju koliko je pevačica sredila liniju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!