Veza Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića delovala je kao jedna od najstabilnijih, a mladi par nedavno je pazario i luksuznu nekretninu u elitnom delu Beograda gde su otpočeli zajednički život.

Za dupleks od 200 kvadrata na Dorćolu navodno su dali čak 750.000 evra, a pevačica je nekoliko puta otkrila pratiocima deliće njenog novog ljubavnog gnezda.

U poslednje vreme često su se mogli pročitati komentari da Anastasija blista, kao i da je liniju dovela do savršenstva, što je nedavno pokazala i vrelim snimcima iz Dubaija, a to su pripisivali upravo tome da je srećna i ispunjena u ljubavi.

Anastasija Ražnatović u vrelom izdanju u Dubaiju Instagram

A onda, kao grom iz vedra neba, pojavila se vest da su Anastasija i Đorđe raskinuli. Kao razlog naveli su čestu razdvojenost zbog posla i obaveza, a osim izjave pevačicinog tima, na mrežama se nisu oglašavali.

Naravno, odmah su se pokrenule teorije da li postoji još neki razlog zbog čega su raskinuli, ali i šta će se dogoditi sa luksuznim stanom koji su donedavno opremali.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić pre nekoliko meseci kupili su luksuznu nekretninu na Dorćolu.
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Pevačica se nedavno snimala u dnevnoj sobi, a prizor nikog nije ostavio ravnodušnim. Međutim, sada će, kako stvari stoje, nekretninu koju su zajedno opremali ostaviti bivšem dečku.

Anastasija Ražnatović Instagram

Kako Kurir saznaje od izvora, u dupleksu na Dorćolu, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija vratila nazad u vilu svoje majke. A još fotografija stana pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Anastasija Ražnatović se potrudila za uređenje enterijera svog novog stana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!