Anastasija Ražnatović nedavno je započela zajednički život sa dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem.

Sa biznismenom je pazarila luks nekretninu u elitnom delu Beograda za koju su dali navodno oko 750.000 evra.

Mlada pevačica često je delila snimke iz stana, a u poslednje vreme često se govorilo da nikad bolje nije izgledala. Sa druge strane, i njihove komšije imale su samo reči hvale.

Govorili su da ju je on baš "razmazio", a dok je Đorđe boravio u Americi, Anastasija se trudila da njihovo ljubavno gnezno sredi tip-top.

Anastasija Ražnatović raskinula je sa Đorđom Kuljićem.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

U jednom trenutku spominjalo se i da pevačica planira da stane na "ludi kamen", naročito nakon što je na jednom veselju uhvatila bidermajer.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ UDAJE SE SLEDEĆA! Pevačica se sredila VRHUNSKI, otišla na svadbu, pa uhvatila BIDERMAJER! (VIDEO) Instagram

Na pitanje da li će u 2022. izgovoriti sudbonosno "da", mlada pevačica nedavno je rekla:

- Ne znam. Više puta sam rekla da nam je lepo ovako kako nam je sada, uopšte ne žurimo ni sa čim. Imam 23 godine, stvarno nigde ne žurim, nije mi poslednji voz, kako bi žene rekle (smeh).

- Lepo nam je stvarno sada ovako. Naravno, ako dođe do toga, biće lepo, biće super, ali nemamo potrebu da žurimo sa tim stvarima.

Đorđe Kuljić i Anastasija Ražnatović ostali su prijatelji nakon raskida.
pritnscreen/instagram 

Međutim, kako Đorđe već duže vreme nije viđen u javnosti, čak i kada se vratio iz Sjedinjenih Država, gde je viđen na meču Novaka Đokovića, sve su bila glasnija šuškanja poslednjih nedelja da u njihovoj vezi stvari ipak ne funkcionišu tako dobro. Kao glavni razlog navodila se odvojenost zbog putovanja i poslovnih obaveza.

Đorđe Kuljić viđen je na meču Novaka Đokovića.
printscreen/youtube 

Da u pričama ima istine potvrđeno je od strane pevačicinog tima, a njihovu izjavu prenosimo u potpunosti:

 "Anastasija i Đorđe su nakon pet godina zabavljanja juče stavili tačku na svoju ljubavnu priču. Razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike.

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost".

Anastasija i Đorđe raskinuli su zbog udaljenosti.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Da li je ovo finalna odluka ili će im se putevi ponovo ukrstiti ostaje da vidimo. Takođe je nejasno i šta će biti sa nekretninom u kojoj su živeli zajedno, a još fotografija luksuznog doma na Dorćolu pogledajte u galeriji ispod:

kdistrict.rs Zavirite u luksuzni stan Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!