Duruštvena mreža Instagram često postavlja razna izazove u vidu igrica, a nedavno je pevačica Anastasija Ražnatović sa pratiocima podelila video zapis u kom igra igrala upravo jednu igu.

Naime, ona je u igrici "Nisam nikad" iskreno odgovarala na postavljena pitanja, te smo tom prilikom imali da saznamo nove detalje o njoj o kojima do sada nije pričala.

Naime, ova igra se sastoji u tome da bez daljeg obrazloženja na postavljeno pitanje odgovori sa "Jesam" ili "Nisam", a pojedini odgovori su iznenadili one koji prate Anastasiju Ražnatović.

Anastasija Ražnatović u Instagram igri priznala da je bila "zaljubljena" u profesora
Instagram / 

Naime, Anastasija je tako priznala da je bila zaljubljena u predavača (što se u engleskom jeziku može odnositi na učitelje, nastavnike i profesore), da je bila izbačena iz prostorije u kojoj se nalazila (bilo da je reč o restoranu ili nekom privatnom prostoru), kao i da je izgubila telefon i da ga više nikad nije pronašla, ali i da je jednom prilikom greškom ušla u pogrešan automobil.

Ražnatovićeva bila zaljubljena u profesora? Isplivale Anastasijine tajne Instagram

Inače, mlada pevačica trenutno se nalazi u Dubaiju gde puni baterije za svoj prvi nastup koji će održati zajedno s Cobijem.

pritnscreen/instagram Pevačica odmara u Dubaiju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!